11-18 april 2018: Biennial ECM International

Group photo (1024px) for website jpg.jpgdonderdag 05 april 2018 14:22

Van 11 tot 18 april vindt de tweejaarlijkse Biennialconferentie van ECM International plaats in Calpe aan de Spaanse Costa Blanca, niet ver van Alicante.

De Biennial is bedoeld voor alle ECM-zendingswerkers en ondersteunende werkers, maar ook als meelevende bent u van harte welkom. In totaal verwachten we zo'n 400 mensen. Er is opvang voor baby's, er zijn kinderclubs voor kinderen en tieners hebben ook hun eigen bijeenkomsten. 

De Biennial is bedoeld voor toerusting, training en ontmoeting en kent zowel een centraal programma als seminars en gesprekskringen. Er is daarnaast ruimte voor ontspanning en om te genieten van de mooie omgeving. Het thema van de conferentie is 'Look to the Rock (Dicipleship Revealed)', oftewel 'Kijk naar de Rots (discipelschap onthuld)'. Een toepasselijk thema aangezien Calpe bekend staat om haar in het oog springende rotsformatie. Internationaal directeur Chris Wigram is de spreker in het centrale programma. Seminars gaan onder meer over discipelschap, Third Culture Kids, genderissues en missiegemeenschappen.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de locatie en de prijzen, neem contact op met ons, 0570-637537 of ecmnederland@ecmi.org.

« Terug