Europa info 340 - Vrijblijvend

ei 340 banner breed.jpg16-03-2018 17:50 16-03-2018 17:50

“Fijn dat je geloof je zo veel bemoediging en hoop geeft”, zegt de atheïst, waarna hij vrolijk God blijft ontkennen. Velen van u zullen zo'n opmerking weleens gehoord hebben. Het is één van de hardste noten die in het Europese zendingswerk gekraakt moet worden: vrijblijvendheid. 'Jij jouw geloof, ik het mijne' smoort gesprekken en houdt harten op slot.

In deze editie van de Europa Info kunt u lezen over het zendingswerk in Kosovo. Meer dan 90 procent van de Kosovaren is moslim. Je bekeren tot het christendom is verraad. En toch wordt ook in dit arme, verscheurde land op de Balkan de onverschilligheid en het relativisme van onze postmoderne tijd steeds zichtbaarder. Rik en Machteld Lubbers vertellen erover.

Jezus zegt: “Ik ben de weg, de waarheid en het leven.” Dat is een exclusieve boodschap, die oproept om Hem te geloven en te volgen op zoek naar het koninkrijk. Het Evangelie is een zaak van bekering van doodlopende wegen, van een oud, verdwaald en gebonden Europa versus een nieuw, bevrijd en lichtend Europa.

Aan zo'n Europa willen we met ECM helpen bouwen. In Kosovo, op de Balkan en overal waar God ons voert. Wilt u ons daarin ondersteunen met uw gebed en een gift?

« Terug