Europa Info 341 - Wat een kracht

EI341 header.png22-06-2018 05:00 22-06-2018 05:00

Waar het Evangelie handen en voeten krijgt, gebeuren wonderbaarlijke dingen. In het Oost-Duitse Schwerin, volgens recent onderzoek de meest gesegregeerde stad in Duitsland, bracht de bouw van een wijkcentrum bevolkingsgroepen tot elkaar. Mensen die elkaar niet konden luchten of zien, werken nu naast en met elkaar. Mensen die gevangen zaten in werkloosheid of ongeschiktheid, gaan dagelijks vrij en opgebeurd aan het werk. In deze Europa Info leest u alles over de opening van dit bijzondere Patchwork Center, een initiatief van het ECM-zendingsteam ter plaatse.

Ik vind het een geweldig voorbeeld van de onvoorstelbare kracht van het Evangelie. Waar Jezus nagevolgd wordt, kraken vooroordelen, smelt haat om in harmonie en kunnen geknechte zielen weer ademen. Halleluja!

Op de achterkant van onze Europa Info's laten wij onze slogan 'Europa verlangt...' steevast volgen door 'Het Evangelie...' Het Evangelie is het antwoord dat ons gebroken Europa nodig heeft. Vanuit die vaste overtuiging willen we op steeds meer plaatsen present zijn en Gods goede nieuws verkondigen. Helpt u mee?

« Terug