Meld je aan: de ECM StepRace 2019!

StepRace 2018 - beeld voor websitedinsdag 11 juni 2019 16:17

Op zaterdag 12 oktober wordt er weer gezweet voor het zendingswerk van ECM tijdens de ECM StepRace. Meld je nu aan als stepper, sponsor of crewlid! Het is niet alleen ontzettend leuk om mee te doen, iedere bijdrage is hard nodig om ons werk in Europa mogelijk te maken.

Afgelopen jaar stepten dertig steppers ruim 13.000 euro bij elkaar. Een onmisbare bijdrage aan het ECM-werk in Europa. Op 12 oktober sporten we er weer op los, met basisschool De Zonnewijzer in Diepenveen opnieuw als gastvrije stepbasis.

Vanaf de school wordt een mooie route in het buitengebied van Deventer uitgezet: twee lussen van elk 10 kilometer, waarbij je kunt kiezen welke lus je pakt. Naast steppend is de route ook hardlopend of fietsend af te leggen, net wat je beter ligt.

Dit jaar wordt er ook weer een zogeheten 'Monstertocht' georganiseerd. Vroeg op de zaterdagochtend wordt vertrokken vanuit een nog nader te bepalen plaats in het land, met als einddoel de stepbasis, waar 's middags gefinisht wordt.

Er zijn verschillende manieren om aan de StepRace deel te nemen: als stepper, als sponsor en als crewlid. Voor de crew zoeken we gastvrouwen en -heren, masseurs, mensen die het rustpunt op de route willen bemannen of langs de route willen rijden en mensen die foto's en video's willen maken.

Zie voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden www.ecmnederland.nl/ecm-steprace.

« Terug