Meld je aan: de ECM StepRace 2022!

banner steprace 2022 email.pngdinsdag 30 augustus 2022 15:00

We gaan er weer voor! Op zaterdag 8 oktober a.s. hopen we er weer op los te sporten! De ECM StepRace is een sponsorevenement waar je bij móet zijn. Niet alleen omdat het ontzettend leuk is, maar vooral omdat ieders bijdrage heel hard nodig is om de mooie zendingsprojecten overal in Europa mogelijk te maken!

Vorig jaar stepten meer dan 30 steppers ruim 1.670 kilometer en is er een geweldig bedrag bij elkaar gestept.Een onmisbare bijdrage aan het ECM-werk in Europa. Op 8 oktober sporten we er weer op los, met basisschool De Zonnewijzer in Diepenveen opnieuw als gastvrije stepbasis.

Vanaf de school wordt een mooie route in het buitengebied van Deventer uitgezet: twee lussen van elk 10 kilometer, waarbij je kunt kiezen welke lus je pakt. Naast steppend is de route ook hardlopend of fietsend af te leggen, net wat je beter ligt.

Er zijn verschillende manieren om aan de StepRace deel te nemen: als stepper, als sponsor en als crew. Voor de crew zoeken we gastvrouwen en -heren, masseurs, mensen die het rustpunt op de route willen bemannen of langs de route willen rijden en mensen die foto's en video's willen maken.

Zie voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden www.ecmnederland.nl/ecm-steprace.

« Terug