Nieuwe directeur voor ECM Frankrijk

MCJ.jpgdonderdag 12 september 2019 11:41

Marie-Christine Jeannello volgt Magda Lem op als directeur van ECM Frankrijk. Ze gaat het zendingskantoor vanaf 16 september parttime leiden.

ECM Frankrijk is, net als ECM Nederland, een zendend kantoor van European Christian Mission. Het werkt aan de uitzending en ondersteuning van zendingswerkers in Europa. Ook mobiliseert het kantoor christenen in Frankrijk om bij te dragen aan het zendingswerk in Europa.

Sinds 2007 was Magda Lem, zelf sinds de jaren tachtig zendingswerker in Frankrijk, directeur van ECM Frankrijk. Afgelopen jaar ging Magda met pensioen, maar gedurende de zoektocht naar een opvolger bleef ze het kantoor leiden. In Marie-Christine Jeannello is nu een nieuwe directeur gevonden. Jeannello werkt als zelfstandige in coaching en counseling en geeft opleiding in bedrijfsmanagement en HR.

"Marie-Christine is een jonge, energieke vrouw", zegt Magda. "Ze voelt zich geroepen om naast haar huidige werk haar talenten te gebruiken en zich in te zetten voor de zending. We zijn dankbaar voor de manier waarop God haar op onze weg geplaatst heeft."

« Terug