Bauke en Evie Deelstra starten actie voor Albanië

Deelstra Bauke en Evie.jpgdinsdag 26 november 2019 14:23

Dinsdagochtend werd Albanië getroffen door een zware aardbeving. Honderden mensen zijn gewond, meer dan tien mensen zijn overleden. ECM'ers Bauke en Evie Deelstra, die net een paar weken in hoofdstad Tirana wonen, zijn een actie begonnen om hulppakketten uit te delen.

Zendingswerkers Bauke en Evie verhuisden begin november samen met hun dochtertje Marije naar Tirana, waar ze momenteel de taal en de cultuur beter leren kennen. Het epicentrum van de aardbeving lag ongeveer 30 kilometer buiten de hoofdstad, maar ze konden het goed voelen. "Ons hele huis schudde heen en weer", vertellen ze. "Meteen realiseer je je hoe klein je bent. Tegelijk denk je al snel aan de mogelijke slachtoffers." 

Volgens Bauke en Evie zijn honderden mensen gewond geraakt en zeker veertien mensen overleden. Veel mensen zitten zonder dak boven hun hoofd en zonder voedsel om van te leven. Hulppakketten kunnen in deze situatie wonderen doen en dus zijn Bauke en Evie een actie gestart om geld op te halen voor zo veel mogelijk pakketten.

Ga naar www.ecmnederland.nl/aardbeving om geld voor de actie te doneren.

« Terug