Simon Marshall nieuwe internationale directeur ECM

SimonMarshall.JPGwoensdag 29 januari 2020 12:46

De trustees van ECM International hebben Simon Marshall aangesteld als nieuwe internationale directeur. Simon is op 1 januari begonnen aan zijn functie.

Simon en zijn vrouw Dorit hebben bedieningen gehad in India, Engeland en Tsjechië, waarbij ze mensen toerustten voor zending en gemeenten (bege)leidden. Simons passie voor zending ontwikkelde zich verder als docent en directeur van de zendingsorganisatie GLO Europe. Bij verschillende kerken en organisaties en met name bij GLO deed Simon veel ervaring op met leiderschap. Simon hecht veel waarde aan de groei en de ontwikkeling van de mensen met wie hij werkt.

“Ik zie er erg naar uit om God te dienen als directeur van ECMI”, zegt Simon. “De kans om met ECMI betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de visie en de strategie voor kerkplanting in Europa is uitdagend en spannend. Ik houd ervan om mensen te zien groeien in hun geloof en hun begrip van God, en om door hen Hem aan het werk te zien bij de uitbreiding van zijn koninkrijk. Mijn gebed is dat God verheerlijkt wordt en dat het licht van het goede nieuws steeds helderder zal schijnen in Europa.”

De trustees van ECMI zijn Chris Wigram zeer dankbaar. Chris vervulde de afgelopen tien jaar de rol van internationaal directeur. Hij zal zich blijven inzetten voor zending in een rondreizende bediening.

« Terug