ECM annuleert jaarlijkse StepRace

petra en elise visser.JPGdinsdag 29 september 2020 16:30

ECM Nederland ziet zich helaas genoodzaakt om de vijftiende editie van de StepRace te annuleren. Het sponsorevenement zou op zaterdag 3 oktober plaatsvinden. Voor veel zendingswerkers is de afgelasting een financiële aderlating.

Zo'n vijftig steppers zouden aanstaande zaterdag deelnemen aan de ECM StepRace, het jaarlijkse sponsorevenement van ECM, dat voor de vijftiende keer zou plaatsvinden. Door de aangescherpte maatregelen die de overheid maandag aankondigde en door een coronabesmetting binnen het ECM-team is het helaas niet mogelijk om de StepRace te laten doorgaan. 

"De beslissing doet pijn in ons hart", zegt directeur Hans Kuijpers. "De StepRace is een heel belangrijk evenement voor ECM Nederland, en voor veel zendingswerkers is het een voorname bron van inkomsten. De annulering is voor alle betrokkenen een financiële aderlating."

Ook al wordt er aanstaande zaterdag niet gestept, de verspreiding van het Evangelie in Europa door ECM en haar zendingswerkers gaat onverminderd door. Het Evangelie moet klinken, hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn. Wilt u ons werk ondersteunen met een gift, nu onze zendingswerkers door de gecancelde StepRace veel inkomsten mislopen?

knop ik maak een gift over.jpg

« Terug