Geannuleerde StepRace levert toch nog veel op

STEPRACE 2 1024 PX.jpgmaandag 12 oktober 2020 16:09

ECM Nederland zag zich begin oktober genoodzaakt om de vijftiende ECM StepRace te annuleren. Veel sponsors besloten echter tóch een gift te geven, waardoor de StepRace alsnog ruim 14.000 euro opleverde. Veel dank aan alle gevers!

Het was met pijn in het hart dat ECM Nederland minder dan een week voor de StepRace moest besluiten tot afgelasting. De aangescherpte coronamaatregelen maakten het onmogelijk om het evenement te laten plaatsvinden. De StepRace is het grootste sponsorevenement van ECM en betekent ieder jaar veel voor de inkomsten van de zendingswerkers voor wie fanatiek gestept wordt. De annulering was een aderlating. 

Veel sponsors toonden echter hun grote betrokkenheid bij de zending in Europa en vroegen hun al overgemaakte gift niet terug of deden alsnog een donatie, met ruim 14.000 euro als prachtige opbrengst. Het geld komt ten goede aan de fondsen van verschillende zendingswerkers en aan het algemene werk van ECM Nederland. 

ECM bedankt alle gevers voor hun gulheid en hun steun in deze tijd. Geweldig dat de verspreiding van het Evangelie in Europa zo veel mensen na aan het hart ligt!

« Terug