Kerstnummer Europa Magazine: ontsteek het licht!

EM 347 header news item.pngwoensdag 02 december 2020 12:01

Het kerstnummer van het Europa Magazine is verschenen. Lees in deze uitgave onder meer over een nieuwe missie in Verona, ontwikkelingen in Zweden en natuurlijk kerst. Midden in de hopeloosheid en vertwijfeling van de mensheid is het licht doorgebroken!

EM 347 banner.png

Vermoedelijk zal kerst dit jaar minder feestelijk aanvoelen en zullen we het feest niet zo kunnen vieren als we gewend zijn, maar aan de boodschap verandert dat niets. Jezus is naar deze aarde gekomen en heeft een geweldig licht ontstoken. Het verspreidt zich door de wereld, ook door Europa, en daar willen we met ECM met volle inzet aan bijdragen.

In deze uitgave van het Europa Magazine leest u meer gedachten over kerst. Verder vertellen Jacob en Janneke van den Bogerd over hun nieuwe missie in Verona en leest u onder meer over spannende ontwikkelingen in Zweden. We hopen dat het magazine een positief getuigenis is: het zendingswerk in Europa gaat door.

Onze zendingswerkers zoeken naar wegen om in een tijd van contactbeperkingen en sociale afstand het licht van het Evangelie te laten schijnen. Wilt u bidden dat zij creativiteit en inventiviteit ontvangen om het goede nieuws, ongeacht de omstandigheden, te verspreiden?

In ons werk zijn we afhankelijk van giften. Wilt u onze missie ondersteunen met een gift?

« Terug