ECM Nederland te zien op RTL Z

How it's done.png02-10-2021 17:30 02-10-2021 17:30

ECM Nederland werd op zaterdag 2 oktober 2021 uitgelicht in het programma How It's Done van RTL Z. In een kort item werden de missie en de werkwijze van ECM in beeld gebracht. Meer weten over ECM? Lees verder!

How It's Done is een RTL Z-programma dat ondernemers en organisaties in beeld brengt, inspelend op nieuwe ontwikkelingen. Informeren en inspireren staan centraal.

Voor de aflevering van 2 oktober werd ECM-directeur Hans Kuijpers geïnterviewd en werden opnames gemaakt op het kantoor van ECM in Deventer. Hans Kuijpers vertelde over de missie van ECM: heel Europa met de kern van het christelijk geloof bereiken. En hij vertelde over de manier waarop ECM aan die missie werkt: door goed functionerende kerken, oftewel liefdevolle gemeenschappen van mensen die Jezus in woord en daad navolgen.

ECM (European Christian Mission) bestaat al sinds 1904. Het is een internationale organisatie met kantoren in verschillende landen. Vanuit die kantoren zijn op dit moment ruim 200 mensen in 27 Europese landen actief. Levend van giften zetten zij zich ervoor in om het Evangelie te verspreiden en om goed te doen voor de mensen om hen heen. Het werk dat zij doen is veelkleurig en veelomvattend, van kinderwerk tot hulp aan ouderen, van wijkcentra en gaarkeukens voor behoeftigen tot een-op-eencontacten en andere persoonlijke aandacht.

ECM gelooft dat een ander Europa geen Utopia is. Waar christelijke gemeenschappen ontstaan, is al iets te zien van de nieuwe wereld waar Jezus voor staat.

Meer weten over ECM? Kijk op onze pagina Over ECM.

ECM is in zijn werk geheel afhankelijk van giften. Wilt u doneren? Kijk op onze doneerpagina voor de mogelijkheden.

De uitzending van How It's Done wordt nog herhaald op 5 oktober (16:30 uur), 7 oktober (10:30 uur) en 8 oktober (7:30 uur). Het item over ECM is hieronder te bekijken.

« Terug