Zestiende ECM StepRace groot succes

StepRace 2021 foto 1.JPGmaandag 11 oktober 2021 12:08

Tijdens de zestiende editie van de ECM StepRace is 19.500 euro opgehaald voor het zendingswerk van ECM in Europa. Dertig gesponsorde steppers legden op zaterdag 9 oktober in de omgeving van Diepenveen gezamenlijk meer dan 1.800 kilometer af.

Step zo veel mogelijk kilometers en laat je sponsoren. Dat is het simpele idee achter de ECM StepRace. Het levert al zestien jaar een leuk, sportief en belangrijk evenement op. Sommige deelnemers steppen voor het werk van ECM Nederland in het algemeen, sommigen voor het werk van specifieke zendingswerkers in Europa.

Op zaterdag 9 oktober verzamelden zich dertig deelnemers bij de start; de jongste nog maar 1 jaar, de oudste 70-plus. Over twee lussen van 10 kilometer probeerden ze een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Halverwege was een rustpunt opgebouwd om op adem te komen en bij te tanken; het gezellige hart van de race.

StepRace 2021 foto 2Rond vieren keerden de deelnemers uitgeblust terug naar de stepbasis in Diepenveen. Er konden indrukwekkende afstanden genoteerd worden. Een kopgroepje van vier afgetrainde en fanatieke deelnemers haalde zelfs de 80 kilometer. Twee steppers en een fietser legden ondertussen de ECM Monstertocht van Houten naar de stepbasis in Diepenveen af; ruim 100 kilometer.

Alles bij elkaar werden 1.817 kilometer afgelegd, goed voor 19.500 euro. Een geweldige som, waarmee ECM zeer gesterkt wordt in zijn missie om het Evangelie in Europa te verspreiden.

Veel dank aan alle deelnemers, de crew die de StepRace mogelijk maakte en alle sponsors die de steppers financieel ondersteunden. Op naar de zeventiende StepRace in 2022!

« Terug