Nieuwe editie Europa Magazine

EM foto voorpagina.pngvrijdag 01 april 2022 11:09

Er is weer een nieuwe editie van ons Europa Magazine verschenen. Het magazine is dit keer grotendeels gewijd aan ons zendingswerk in Nederland.

EM 350 - banner

Ons motto ‘Het Evangelie moet klinken’ is zeker ook van toepassing op ons eigen land. Hoeveel landgenoten zijn nog bekend met Jezus Christus en zijn goede nieuws? Velen zijn op zoek. Kunnen ze in onze kerken terecht? Hebben wij open armen? Nederland zoekt, daar draait dit nummer om.

Veel mensen zulllen op dit moment echter niet met hun gedachten bij Nederland zijn, maar bij de tragische ontwikkelingen in Oekraïne. Wij bij ECM ook, aangezien meerdere van onze zendingswerkers in het westen van Oekraïne actief zijn. Zij zetten zich momenteel in om hun vluchtende landgenoten te ondersteunen.

De vluchtelingenstroom is iets waar veel Europese landen mee te maken hebben, ook Nederland. Het confronteert ons op een andere manier met de vraag: hebben wij open armen? Voor Oekraïners? Voor andere vluchtelingen? Voor onze medemens?

Onze God is een God met open armen. Bij Hem kan elke zoeker en elke vluchteling rust vinden. Met ECM zetten we ons iedere dag ervoor in om dat fantastische Evangelie in Europa te verspreiden. Steunt u onze missie?

« Terug