Steppers halen ruim 22.000 euro op voor zending in Europa

DSC_0695.JPGwoensdag 12 oktober 2022 09:56

De zeventiende ECM StepRace was een groot succes. Maar liefst 55 deelnemers stepten, renden, fietsten en wandelden op zaterdag 8 oktober samen 2.680 gesponsorde kilometers, goed voor 22.500 euro voor het zendingswerk van ECM in Europa.

Basisschool De Zonnewijzer in Diepenveen diende wederom als basis voor het grootste sponsorevenement van ECM Nederland. Vanaf de school konden de deelnemers twee lussen van elk 10 kilometer afleggen, met halverwege een rustpunt om bij te tanken. De deelnemers zochten zelf sponsors, om zo geld op te halen voor specifieke zendingswerkers of het algemene zendingswerk van ECM. 

Aan de start van de zeventiende editie stonden 55 deelnemers, hoofdzakelijk steppers, maar ook een aantal fietsers, wandelaars en hardlopers. De oudste deelnemer was 77 jaar en wandelde 15 kilometer. Een hardloper rende meer dan een marathon (50 kilometer). Een jeugdgroep treedde zelfs met 25 steppers aan. Eén van de jongens stepte 90 kilometer, een nieuw record.

De kilometerteller stond aan het einde van de dag op 2.680 kilometer. De sponsors waardeerden dat met 22.500 euro, een geweldige steun in de rug voor alle zendingswerkers en medewerkers van ECM in Europa. Naast de sportieve prestaties was er veel ruimte voor mooie gesprekken en ontmoetingen. Veel dank aan alle steppers, sponsors en crewleden!

« Terug