Nieuwe editie Europa Magazine

EM 352 nieuws.pngwoensdag 07 juni 2023 21:16

In dit Europa magazine delen zendingswerkers openhartig over het mooie en soms ook pijnlijke werk van de Geest in hun leven. Persoonlijk ben ik bijzonder geroerd door het levensverhaal van Michiel en Ismilinda Epema. Lees vooral het interview met hen in dit magazine!

EM 352 banner

In deze editie van het Europa Magazine gaan we op zoek naar licht in Europa. Laten we eerlijk zijn: dat is niet zo gemakkelijk. Oorlog staat ons nader dan vrede, de verwachting van een black-out wint het van de hoop op duurzame energie, zorgen overschaduwen ons gemoed. Wie durft nog optimistisch te zijn?

Verschillende zendingswerkers vertellen in dit nummer waar zij licht zien en de familie Knol deelt hoe zij in het zuiden van Spanje licht proberen te zijn. Het zijn krachtige getuigenissen. Volgelingen van Jezus hebben altijd hoop, volgelingen van Jezus zien altijd licht. Ja, zij zíjn het licht van Europa.

HerkerkenHet is de grote droom van ECM dat dit licht door heel Europa verspreid wordt, tot er op de kaart geen donker plekje meer te ontdekken is. Daarvoor moeten huidige zendingswerkers toegerust en nieuwe zendingswerkers uitgezonden worden; een immense opgave. Wilt u deze missie delen en met een eindejaarsgift ondersteunen?

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Europa Magazine 352 internet 96 dpi.pdf4,7 MBapplication/pdfdownload

« Terug