Teamleden voor gemeentestichting in universiteitswijk

Type:
Lange termijn
Locatie:
Universiteit Jaume I, Castellón - Spanje

Duur:
1-2 years, 2-5 years, 5 years or more

We zijn op zoek naar gemeentestichtingspioniers om ons te helpen in een nieuw project in een universiteitswijk. We moedigen mensen aan om een persoonlijke relatie met Jezus op te bouwen, door ons leven met hen te delen en hen te vertellen over Hem. We leggen contacten, maken vrienden en bouwen een reputatie op in de gemeenschap. Doordat de Spanjaarden hun Engels willen verbeteren, zijn er veel mogelijkheden om contact te leggen. Er is een tweewekelijkse huisgroep in het Spaans, het prille begin van een kerk, maar we zouden graag meer, gelijkgestemde mensen aan het team toevoegen.

Omschrijving
De regio Castellón is gesitueerd aan de oostkust van Spanje. De regio heeft in het verleden veel Zuid-Amerikaanse arbeiders aangetrokken. Op zoek naar betekenis en een gemeenschap, hebben velen van hen zich aangesloten bij evangelische kerken. Met ondersteuning van ECM-werkers is er in Onda een gemeente gesticht en van daaruit zijn verschillende gemeentestichtingsinitiatieven gestart in naburige dorpen en steden. De visie is om deze beweging verder te doen uitwaaieren over nabijgelegen plaatsen. In de wijk 'Universiteit Jaume I' zou pionierswerk nodig zijn, maar partnerschap en ondersteuning kan geboden worden vanuit het nabijgelegen Alcora.

Kwaliteiten
Je hebt het vermogen om te werken als pionier. Je hebt een passende theologische opleiding afgerond en je kan goed werken in een cross-cultureel team. Je hebt een multiculturele en open instelling, die je in staat stelt om met een grote verscheidenheid aan mensen contact te leggen. Je spreekt Spaans of bent bereid de taal goed onder de knie te krijgen. Het spreken van het Valenciaanse dialect is een pré. Je bent een actief lid van je kerkgemeente.

Onderstaand formulier is te gebruiken om meer informatie over een specifieke vacature te ontvangen (als je hebt doorgeklikt vanaf een specifieke vacature is het vacaturenummer al ingevuld) of je interesse in zendingswerk bij ECM kenbaar te maken, zonder dat je al een specifieke vacature op het oog hebt.

Houd bij het invullen rekening met het volgende:

  • ECM Nederland kan alleen sollicitaties aannemen van mensen die woonachtig zijn in Nederland. Woon je in een ander land, bekijk dan in ons overzicht van ECM-kantoren of er in jouw land een ECM-kantoor of een lokale ECM-partner gevestigd is. ECM heeft geen kantoren in Azië en Afrika.
  • ECM biedt zorgvuldige begeleiding en toerusting voor, tijdens en bij de afronding van een bediening, maar geschikte kandidaten zijn zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van een achterban die hun bediening financieel steunt. Uiteraard helpt ECM wel actief bij de fondsenwerving.
dhr., mevr, familie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Indien u samen plannen hebt, ontvangen we graag van beide partners een formulier.
Geef hier in het kort uw relevante werkervaring aan, inclusief de jaartallen. U mag in plaats van dit en het volgende veld ook (direct) uw CV mailen naar rianne.bonk@ecmi.org.
Geef hier in het kort aan wat voor opleiding(en) u afgerond hebt, inclusief de jaartallen.
Geef hier indien van toepassing kort aan wat uw ervaring is in christelijk werk.
U kunt meerdere opties aanvinken.
Deze datum is een schatting. Laat dit veld open als u hier nog geen idee van hebt.
Mocht u op een specifieke vacature reageren, dan staat de vacature bovenin ingevuld. Zo niet vermeld deze daar dan.
Noem eventuele land(en) of gebied(en) waar u aan denkt.

* Veel dank voor uw betrokkenheid bij de missie van ECM. ECM hanteert strikte regels ter bescherming van de privacy van mensen zoals u die met ons in contact staan en via formulieren of anderszins hun contactgegevens met ons hebben gedeeld. Daarvoor hebben wij in overeenstemming met de nieuwe Europese GDPR regelgeving een Privacy Statement opgesteld. 

  • ECM Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht
  • ECM Nederland verstrekt uw gegevens niet aan derden, zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
  • ECM Nederland kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over de voortgang van haar missie in Europa, maar niet zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven.
  • Klik hier voor het volledige ECM Privacy Statement