Administratie- en communicatiemedewerker ECM-Frankrijk

Type:
Lange termijn
Locatie:
ECM kantoor in Frankrijk

Duur:
5 years or more

Om het kantoor van ECM-Frankrijk verder te ontwikkelen wordt iemand (of een koppel) gezocht die het ECM-werk wil promoten en daarvoor administratieve en PR-werkzaamheden wil verrichten. Ook het ontwikkelen van een website behoort tot de werkzaamheden. 

Omschrijving
Een aantal ECM-werkers is actief in Centraal Frankrijk om daar gemeentes te stichten. Ook is het de visie om meer en meer Fransen missionair bewust te maken en te begeleiden naar zendingswerk buiten Frankrijk. Daarom is er een Frans zendend ECM-kantoor in ontwikkeling (in Frankrijk MCE genaamd). Vanuit ECM-Frankrijk is al een persoon naar Roemenie uitgezonden. Om dit kantoor verder te ontwikkelen wordt iemand (of een koppel) gezocht die het ECM-werk wil promoten en daarvoor administratieve en PR-werkzaamheden wil verrichten. Ook het ontwikkelen van een website behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast wordt iemand gezocht om shortterm teams die naar kerken in de regio komen, te organiseren en te leiden.


Kwaliteiten
Je bent een zelfstarter en bent aantoonbaar initiatiefrijk en ondernemend. Je hebt talenten op gebied van administratie en PR en kunt een website beheren. Het is een pre als je ervaring hebt als webmaster. Je spreekt goed Frans of bent bereid de taal te leren. Het eerste jaar 'op het veld' kan besteed worden aan taalverwerving. Je bent een actief lid van je kerkelijke gemeente.

Als u meer informatie wilt ontvangen over deze vacature, vul dan onderstaand contactformulier in.  
Houd bij het invullen rekening met het volgende:

Tenzij anders aangegeven betreffen de vacatures van ECM geen betaald werk. 
Geschikte kandidaten zijn zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van een achterban die hun bediening
en alle zaken die daarbij komen kijken (verblijf, verzekering, pensioen, etc.) financieel ondersteunt.

ECM kan alleen sollicitaties aannemen van mensen die woonachtig zijn in een land met een ECM-kantoor of een lokale ECM-partner. 
Zie voor een lijst van deze landen ons overzicht van ECM-kantoren. ECM heeft geen kantoren in Azie en Africa.

dhr., mevr, familie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Indien u samen plannen hebt, ontvangen we graag van beide partners een formulier.
Geef hier in het kort uw relevante werkervaring aan, inclusief de jaartallen. U mag in plaats van dit en het volgende veld ook (direct) uw CV mailen naar rianne.bonk@ecmi.org.
Geef hier in het kort aan wat voor opleiding(en) u afgerond hebt, inclusief de jaartallen.
Geef hier indien van toepassing kort aan wat uw ervaring is in christelijk werk.
U kunt meerdere opties aanvinken.
Deze datum is een schatting. Laat dit veld open als u hier nog geen idee van hebt.
Mocht u op een specifieke vacature reageren, dan staat de vacature bovenin ingevuld. Zo niet vermeld deze daar dan.
Noem eventuele land(en) of gebied(en) waar u aan denkt.

* Veel dank voor uw betrokkenheid bij de missie van ECM. ECM hanteert strikte regels ter bescherming van de privacy van mensen zoals u die met ons in contact staan en via formulieren of anderszins hun contactgegevens met ons hebben gedeeld. Daarvoor hebben wij in overeenstemming met de nieuwe Europese GDPR regelgeving een Privacy Statement opgesteld. 

  • ECM Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht
  • ECM Nederland verstrekt uw gegevens niet aan derden, zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
  • ECM Nederland kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over de voortgang van haar missie in Europa, maar niet zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven.
  • Klik hier voor het volledige ECM Privacy Statement