Missionair werker voor een immigrantengroep in Lissabon

Type:
Lange termijn
Locatie:
Lissabon

Duur:
5 years or more

We hebben behoefte aan teamleden die betrokken willen zijn in twee immigrantengroepen door het delen van hun geloof, het discipelen van mensen, door praktisch uit te reiken en leiderschap te ontwikkelen.

Omschrijving 

Twee kleine immigrantengroepen komen bijeen, één in de Nepalese taal in het stadscentrum en de ander in de taal Punjabi in de noordelijke voorsteden van Lissabon. Samen willen ze een Zuid-Aziatische christelijke gemeenschap vormen die uitreikt naar haar omgeving. De potentie om deze kleine, maar groeiende immigrantengroepen te dienen is vooral op het terrein van het delen van je geloof, discipelschap, het ontwikkelen van initiatieven om praktisch uit te reiken en op termijn leiderschapsontwikkeling. Een echtpaar die betrokken is in een ander gemeentestichtingsproject en een bredere visie heeft om christelijke gemeenschappen te zien ontstaan, zou het initiatief kunnen ondersteunen. 

Kwaliteiten

We hebben singles en echtparen nodig die goed zijn in het maken van verbinding en het nemen van initiatief. Benodigde talen zijn Engels en Portugees (of een bereidheid deze te leren). Deze plaatsing zou idealitier bij iemand passen die al een brede ervaring heeft met zendingswerk in Zuid-Azië (Pakistan, India, Bangladesh, Nepal) of met evangelisatiewerk onder immigranten in hun eigen land. Basiskennis van Nepalees of Urdu/Punjabi of andere Zuid-Aziatische talen is wenselijk.   .

Als u meer informatie wilt ontvangen over deze vacature, vul dan onderstaand contactformulier in.  
Houd bij het invullen rekening met het volgende:

Tenzij anders aangegeven betreffen de vacatures van ECM geen betaald werk. 
Geschikte kandidaten zijn zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van een achterban die hun bediening
en alle zaken die daarbij komen kijken (verblijf, verzekering, pensioen, etc.) financieel ondersteunt.

ECM kan alleen sollicitaties aannemen van mensen die woonachtig zijn in een land met een ECM-kantoor of een lokale ECM-partner. 
Zie voor een lijst van deze landen ons overzicht van ECM-kantoren. ECM heeft geen kantoren in Azie en Africa.

dhr., mevr, familie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Indien u samen plannen hebt, ontvangen we graag van beide partners een formulier.
Geef hier in het kort uw relevante werkervaring aan, inclusief de jaartallen. U mag in plaats van dit en het volgende veld ook (direct) uw CV mailen naar rianne.bonk@ecmi.org.
Geef hier in het kort aan wat voor opleiding(en) u afgerond hebt, inclusief de jaartallen.
Geef hier indien van toepassing kort aan wat uw ervaring is in christelijk werk.
U kunt meerdere opties aanvinken.
Deze datum is een schatting. Laat dit veld open als u hier nog geen idee van hebt.
Mocht u op een specifieke vacature reageren, dan staat de vacature bovenin ingevuld. Zo niet vermeld deze daar dan.
Noem eventuele land(en) of gebied(en) waar u aan denkt.

* Veel dank voor uw betrokkenheid bij de missie van ECM. ECM hanteert strikte regels ter bescherming van de privacy van mensen zoals u die met ons in contact staan en via formulieren of anderszins hun contactgegevens met ons hebben gedeeld. Daarvoor hebben wij in overeenstemming met de nieuwe Europese GDPR regelgeving een Privacy Statement opgesteld. 

  • ECM Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht
  • ECM Nederland verstrekt uw gegevens niet aan derden, zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
  • ECM Nederland kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over de voortgang van haar missie in Europa, maar niet zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven.
  • Klik hier voor het volledige ECM Privacy Statement