Gerben Kompagnie

"Want wij wandelen door geloof, niet door aanschouwen." (2 Korintiƫrs 5:7)

Gerben Kompagnie is sinds september 2022 relatiebeheerder van ECM Nederland.

Bijna 22 jaar was Gerben ICT'er bij verschillende bedrijven. Gerben was actief in de telecomsector, in de wereld van de gashandel, retail en air traffic. Hij heeft zijn IT-carrière beëindigd als Cloud (Azure) DevOps Engineer bij één van de grootste IT-dienstverleners in de wereld.

Na zijn bekering in 2017 wist Gerben dat hij een andere roeping had gekregen, maar hij mocht nog vijf jaar 'wachten' voordat hij van God hoorde dat hij zijn werk in vertrouwen mocht opzeggen. In april 2022 sprak God tot Gerben, door zijn broer heen, met de zin: "Zeg volgende week je baan op en Ik zal je helpen." Op dat moment mocht Gerben in vertrouwen zijn baan opzeggen. Hierna heeft God het zo geleid dat hij enkele maanden later kon starten bij ECM Nederland.

Gerben houdt zich bezig met relatiebeheer, fondsenwerving en verder alles wat nodig is om de uitgezondenen te ondersteunen. De tekst in 2 Korinthe 5:7 zal in zijn werk voor ECM Nederland kenmerkend zijn.

Gerben is getrouwd met Kirsten en samen hebben ze drie kinderen: Joran, Sanne en Lise. Ze wonen in Assen en zijn actief in huiskringen en in de huiskerk.

Functie
Relatiebeheerder
Land van oorsprong
Nederland

Met ECM sinds 2022