Arend Jan & Esther Poelarends

“Jezus geeft ons een toekomst vol hoop. Wij verlangen ernaar om dat goede nieuws in Scandinavië te verspreiden.”

Arend Jan en Esther Poelarends zijn begin 2021 uitgezonden naar Zweden. Ze zetten zich fulltime in voor de verspreiding van het Evangelie in het plaatsje Kil (ongeveer 8.000 inwoners).

Het is de droom van Arend Jan en Esther om in Kil huisgemeenten te starten. "De Bijbel laat ons een fantastische manier van gemeentestichting zien. De kerk startte met gemeenten aan huis. Simpel, maar zo krachtig. Dat willen wij: terug naar de basis."

Arend Jan is sportleraar en Esther kapster. In 2007 kwamen ze tot een levend geloof. "Het zette ons leven op de kop", vertellen ze. "Vanuit onze passie en liefde voor Jezus willen we meebouwen aan zijn koninkrijk."

Sport speelt een grote rol in Kil en dat willen Arend Jan en Esther in hun werk gaan gebruiken, onder meer door het concept van sportcommunities. Ze hebben daar veel ervaring mee door eerdere projecten bij Athletes in Action en Next Move.

Ondersteun de missie van Arend Jan en Esther door via deze pagina te doneren en volg hun werk door je aan te melden voor hun nieuwsbrief.

Meer over de motivatie en de visie van Arend Jan en Esther is te lezen op hun eigen website ontherighttrack.eu.

ondersteun-fam-pruijssen

Functie
Zendingswerkers
Land van oorsprong
Nederland

Met ECM sinds 2020
  • Arend Jan en Esther Poelarends. Arend Jan en Esther Poelarends.