Alan & Celeste Pallister

De behoefte aan echte en transparante relaties - met God en met elkaar is onze wens voor de kerk. Zo zou het moeten zijn; de kerk trouw aan haar roeping en niet levend volgens seculiere denkbeelden (Kolossenzen 1:28-29 )

Alan en Celeste zijn thans werkzaam bij de Baptist Theological Seminary, in Queluz, net ten westen van Lissabon, Alan is hoofd van dit seminarie en beiden zijn actief betrokken bij de theologische opleiding en de pastorale zorg voor studenten.

Dit volgt op een lange periode van voorganger zijn van de Doopsgezinde Kerk in Caldas da Rainha, en is in wezen het herstichten van een oudere kerk van binnenuit, tot een punt waarop het nu goed werkt, met een eigen pastoraal team, samenkomsten van prediking, onderwijs en pastorale zorg voor de gemeente.

Voortbordurend op die pastorale ervaring in Caldas da Rainho, blijvenAlan en Celeste het Centrum (Canto da Rola) beheren als een plek voor kleine retraites en voor families om tot rust te komen. Het Centrum ligt 10km buiten Caldas en wordt ook gebruikt voor een verscheidenheid van activiteiten - GBU student vergaderingen en groepen die geïnteresseerd zijn in specifieke gebieden (zoals bijvoorbeeld christenen in kunst of in de politiek).

seminariobaptista.com.pt

Functie
Partners in Ministry
Land van oorsprong
Engeland

Met ECM sinds 1986