Mario Weyers

We vertrouwen op God dat Hij onze tijd in Nieuw Zeeland zal gebruiken om ons voor te bereiden om ons in de toekomst naar Vlaamssprekend Belgiƫ te zenden voor gemeentestichting.

Mario Weyers is door de St. Andrews Presbyteriaanse kerk in Te Puke, Nieuw-Zeeland benoemd als hun voorganger. Hij en zijn vrouw Mitsi zijn met hun twee zonen Reinhardt en Stefan op 1 maart 2014 vanuit Zuid-Afrika in Nieuw-Zeeland aangekomen. Mario en Mitsi zijn momenteel Partnes in Ministry (partners in de bediening) voor ECM en zij willen de christelijke gemeenschap in Nieuw-Zeeland mobiliseren tot een grotere betrokkenheid bij Europa.

In het verleden heeft Mario de Nederlands Gereformeerde kerken in Zuid-Afrika gemobiliseerd tot een grotere betrokkenheid bij gemeentestichting in het Vlaamse taalgebied van België. De afgelopen vijftien jaar was hij betrokken bij korte-termijnacties ten behoeve van gemeentestichting in Vlaams België.

"Hoewel we eigenlijk verwachtten dat God ons vanuit Zuid-Afrika naar België zou sturen om daar te dienen, dienen we op dit moment in de Presbyteriaanse kerk in Nieuw-Zeeland. We ondervinden dat de post -moderne manier van levensstijl en denken, zoals we die in België hebben ervaren, ook in Nieuw Zeeland is doorgedrongen. We vertrouwen op God dat Hij onze tijd in Nieuw Zeeland zal gebruiken om ons voor te bereiden om ons in de toekomst naar Vlaamssprekend België te zenden voor gemeentestichting. We danken u voor uw gebeden en ons broodnodige partnerschap.”

Functie
Partners in Ministry
Land van oorsprong
Zuid Afrika

Met ECM sinds 2012