Hendrik & Gerda Herrera

Anna Diecke, Noemi, Hadassa, Jonatan

We hopen en bidden dat men zicht krijgt op de levende God, de Schepper van alle dingen, de Formeerder van hun leven. We geloven in de toekomst!

In de zomer van 2011 zijn de Hendrik en Gerda Herrera samen met hun kinderen door hun thuisgemeente uitgezonden voor zending in Spanje. Daar brachten ze de mensen in aanraking met de liefde van de Heer Jezus.

Ze zijn voornamelijk betrokken geweest bij sociale en pastorale hulpverlening. Als verantwoordelijke voor al het sociale werk binnen de kerkelijke gemeente van Castelldefels hebben ze zich beziggehouden met: voedselverstrekking, verslaafdenzorg en het opzetten van een regionaal gastopvangproject. 

In het najaar van 2016 heeft Hendrik een zware depressie gekregen, wat ertoe geleid heeft dat ze in het najaar van 2018 naar Nederland zijn teruggekeerd. Graag zouden ze betrokken blijven bij het zendingswerk, maar op dit moment zijn ze aan het heroriënteren hoe en waar God hen in de toekomst wil gebruiken. Op dit moment wonen ze in het karakteristieke dorpje Hoornaar in de Alblasserwaard.

Functie
Zendingswerkers
Land van oorsprong
Nederland

2011