Verhalen uit Europa

Overzicht verhalen

 1. photo_2022-05-11_21-08-25.jpg

  Ergens bij kunnen horen

  19 maart 2024 - door ECM Nederland

  In Haltepunkt E (Evershagen) in Rostock Duitsland werken Gerrit en zijn team in een achterstandswijk als kerkplanters, huiswerkbegeleiders en straathoekwerkers.

  lees verder

 2. 10 Visie.jpg

  Tips voor praktisch getuigen

  13 februari 2024 - door ECM Nederland

  Meestal vertellen we in dit Europa Magazine de verhalen van onze zendingswerkers en wat zij doen om het Evangelie te verspreiden. Maar wat kunt u doen? Hoe kunt u de mensen in uw omgeving bereiken? ECM-zendingswerkers uit verschillende landen geven tips.

  lees verder

 3. 09 Extra foto.jpg

  Op zoek naar licht in Europa

  15 november 2022 - door ECM Nederland

  Als je een geestelijk weerbericht voor Europa zou moeten opstellen, zou je waarschijnlijk uitkomen bij gitzwarte wolken en onophoudelijke slagregens. Het gemoed en de zorgen van mensen spreken van een verduisterde hemel. Een wolkendek dat geen licht meer doorlaat. Waar is onze hoop? Wat geeft ons moed? We vroegen een paar zendingswerkers waar zij nog licht zien.

  lees verder

 4. EM349 13 Dominik de Bruijne.jpg

  Geroepen voor missie in Europa?

  11 december 2021 - door ECM Nederland

  Dominik de Bruijne studeerde  af aan de Theologische Universiteit Apeldoorn. De zesjarige studie leidt vaak tot een baan als predikant in Nederland, maar Dominik voelt zich – tot zijn eigen verbazing – geroepen om zich in Ribnitz Damgarten, in voormalig Oost-Duitsland een kleine missionaire gemeente te ondersteunen. “Eigenlijk had ik niets met missie.”

  lees verder