Er is een plek voor jou in Europa

Draag bij aan de verspreiding van het Evangelie in Europa, kom naar ECM!

Vrijwilligerswerk bij ECM

Help mee om ECM te promoten 
Er zijn regelmatig gelegenheiden waarbij ECM gepromoot wordt. Denk aan een presentatie op een (Bijbel)school of een zendingsevenement. Spreek jij mensen graag aan en wil jij op dit gebied meehelpen? Laat het ons weten

Zet je talenten in voor ons kantoorwerk
Regelmatig kunnen we ondersteuning gebruiken op gebied van administratie, DTP, schoonmaak, de organisatie van evenementen en meer. Er zijn mogelijkheden op oproepbasis, voor één of twee dagdelen per week op ons kantoor in Deventer en vanuit huis, afhankelijk van wat je kunt aanbieden. Ook zijn we op zoek naar mensen die onderzoeken willen uitvoeren, bijvoorbeeld als stage. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Versterk een ThuisFrontTeam
In Nederland zijn er tientallen ThuisFrontTeams (TFT's) actief voor de Nederlandse zendingswerkers in het buitenland en voor de werkers op het ECM-kantoor. Wil jij een bijdrage leveren aan het werk van een TFT, bijvoorbeeld op het gebied van financiën, communicatie of fondsenwerving? Laat het ons weten, zodat wij met je kunnen kijken in welk team je zou passen.

Draag bij aan een zendingsproject
ECM is niet alleen in het buitenland actief, ook in Nederland zetten we ons in voor de verspreiding van het Evangelie. Woon je in de buurt van één van onze Nederlandse zendingsprojecten en wil je graag een bijdrage leveren, neem dan contact met ons op. Lees meer over onze zendingswerkers in Nederland. Het is uiteraard ook mogelijk om als vrijwilliger een project in het buitenland te bezoeken en te ondersteunen.