Kom 12 oktober in actie voor Europa en help mee tijdens de ECM StepRace!

Wat gaaf dat je erover denkt om mee te helpen op zaterdag 12 oktober a.s. Als ECM StepRace-Crew maak je de StepRace mogelijk voor de sportieve deelnemers!

Er is altijd veel te doen op zo'n dag; wat we zoeken zijn vrijwilligers die ons willen helpen met onder andere het ontvangen en aanmoedigen van de steppers op de stepbasis met lekkers en een gulle lach (gastheren en -vrouwen); het klaarzetten van de spullen/steps bij de stepbasis; het in de computer zetten van de opgehaalde sponsorbedragen en de gestepte rondes bijhouden; de techniek; het maken van een (grote) pan overheerlijke soep; het bemannen van het rustpunt halverwege de route; het schieten van mooie plaatjes en/of een deel van de StepRace filmen; het verlenen van EHBO -indien nodig-. Kortom, iedereen die zijn/haar handen uit de mouwen wil steken! 

Vanuit het kantoor zullen we contact met je opnemen om verder af te stemmen waar jij specifiek ingezet zult worden. Ook als je maar een deel van de dag beschikbaar bent, willen we je aanmoedigen om je op te geven. Vele handen maken licht werk!