Er is een plek voor jou in Europa

Draag bij aan de verspreiding van het Evangelie in Europa, kom naar ECM!

   

Type
Duur
Ministry Type
Landen

Brand je hart voor zending in Europa?
Kom dan naar ECM!

ECM Nederland wil alle volken van Europa met het Evangelie bereiken en zoekt voortdurend naar christenen die zich geroepen weten om aan die missie bij te dragen. Geloof je dat Gods goede nieuws ook in het Europa van vandaag moet klinken – opnieuw en als nieuw? Verlang je ernaar om bij te dragen aan de Evangelieverspreiding in ons eigen continent? Kom dan naar ECM!

ECM zet zich al sinds 1904 in voor de verspreiding van het Evangelie in Europa. Door de unieke focus op ons eigen continent hebben we in die ruime eeuw het meest uitgebreide zendingsnetwerk in Europa opgebouwd. Speerpunt van ons werk is de zorgvuldige begeleiding en toerusting van zendingswerkers.

Voor wie

Misschien ben je een zendingswerker die zoekt naar een plek om geplaatst te worden. Misschien ben je een pionier met inspirerende ideeën, op zoek naar begeleiding en toerusting. Misschien overweeg je een second career. Als je hart klopt voor zending in Europa, denken we graag al in een vroeg stadium met je mee over de mogelijkheden.

Zendingswerk is veelkleurig. ECM zendt niet alleen voorgangers uit, maar ook kinder- en jongerenwerkers, evangelisten, pioniers, musici, etc. Er zijn talrijke manieren om de Evangelieverspreiding vorm te geven.

ECM Nederland kan alleen Nederlandse inwoners uitzenden. Maar er zijn ook ECM-kantoren in Australië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Brazilië, Frankrijk, Ierland, Spanje, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten. Zie de overzichtspagina van alle ECM-kantoren.

Waar

ECM is op dit moment actief in 27 Europese landen. ECM zoekt altijd samenwerking met lokale partners. Soms is dat een klein team op een echte pioniersplek, soms is dat een andere zendingsorganisatie, soms is dat een lokale kerkgemeente.

Hoe

Gebruik de zoekfunctie bovenaan deze pagina om te zoeken naar concrete vacatures voor longterm bedieningen in Europa. Als je verlangen om in Europa te dienen nog niet zo concreet is, kun je ook een algemeen interesseformulier invullen.

Het is raadzaam om van tevoren meer te lezen over de procedure die we bij ECM volgen.

Andere mogelijkheden

Bij ECM kun je niet alleen terecht voor longterm bedieningen.

  • Wil je voor bepaalde tijd bijdragen aan het zendingswerk in Europa? Bekijk op onze pagina Shorterm.eu alle mogelijkheden.
  • Ben je geïnteresseerd in een stage? Lees meer over ons stageprogramma.
  • De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor het werk van ECM. Lees meer over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij ECM.

Longterm vacatures in Europa

Schakel JavaScript in om de kaart weer te geven