ECM-StepRace
3 oktober 2020

Ben jij een stepper voor de Schepper?

Voor een vast bedrag gebruik het formulier. Voor sponsoring per kilometer klikt u hier.

Dank dat u Bert Bouman wilt sponsoren voor de ECM Steprace.

Bert stept voor het werk van de families Kooiman (Duitsland), Kampjes (Spanje) en Cloo (Nederland),
deze families zijn uitgezonden samen met ECM vanuit de 3GK in Devener

Motivatie:

Mijn naam is Bert Bouman en zaterdag 12 oktober neem ik deel aan de step-race van ECM. Als voorzitter van TFT Kooiman ben ik al sinds de start verbonden met het werk van Christiaan en Kseniya Kooiman in Schwerin. Met veel bewondering en respect volg ik hun werk en houden we contact met hen en onze achterban. Ik geniet van het zichtbaar zijn van Gods grootheid door hen heen.

De reden dat ik met de sterpace meedoe is natuurlijk om een extra financiële ondersteuning te realiseren voor Fonds Kooiman. Daarnaast vind ik het erg fijn om een dag nauw betrokken te zijn bij ECM en veel contact te leggen met andere stappers en betrokkenen bij ECM. Het is een soort inspiratiedag waarbij ik nieuwe energie ontvang (en uitdeel) om bezig te zijn met het TFT werk. Tenslotte vind ik het leuk om een sportieve uitdaging aan te gaan. In het verleden heb ik wel eens 60km gestept, maar ik ben tevreden wanneer ik 12 oktober 40 km ga halen.

Ik maak deel uit van het 3GK stemteam. Veel personen van de achterban van TFT Kooiman zijn lid van de 3GK te Deventer. We hebben besloten om alle sponsoropbrengsten te verdelen onder de uitgezonden ECM-zendelingen door de 3GK Deventer. (Fonds Cloo, Kampjes en Kooiman). Ik hoop dat u ons werk zou willen ondersteunen door het 3GK stemteam te sponsoren. Daarnaast hoop ik op veel aanmoediging tijdens het steppen.

Tot zaterdag 12 oktober.

Uw online sponsoring voor de ECM StepRace

Wilt u toch liever een andere stepper sponsoren
klik dan hier voor de deelnemende steppers