ECM StepRace
7 oktober 2023

Wilt u de stepper per kilometer sponsoren, klik dan hier.

Dank dat u Bert Bouman wilt sponsoren voor de ECM Steprace.

Bert stept voor het werk van de families Kooiman (Duitsland), Kampjes (Spanje), Cloo (Nederland) en van As (Nederland),
deze families zijn uitgezonden samen met ECM vanuit de 3GK in Deventer.

Motivatie:

Mijn naam is Bert Bouman en zaterdag 7 oktober neem ik deel aan de StepRace van ECM. Als voorzitter van TFT Kooiman ben ik al sinds de start verbonden met het werk van Christiaan en Kseniya in Schwerin. Met veel bewondering en respect volg ik hun werk en houden we contact met hen en onze achterban. Ik geniet van het zichtbaar zijn van Gods grootheid door hen heen.

De reden dat ik met de StepRace meedoe is natuurlijk om een extra financiële ondersteuning te realiseren voor Fonds Kooiman. Daarnaast vind ik het erg fijn om een dag nauw betrokken te zijn bij ECM en veel contact te leggen met andere steppers en betrokkenen bij ECM. Het is een soort inspiratiedag waarbij ik nieuwe energie ontvang (en uitdeel) om bezig te zijn met het TFT werk. Tenslotte vind ik het leuk om een sportieve uitdaging aan te gaan. In het verleden heb ik wel eens 60km gestept, maar ik ben tevreden wanneer ik 7 oktober 50km ga halen.

Ik maak deel uit van het 3GK-stepteam. Veel personen van de achterban van TFT Kooiman zijn lid van de 3GK te Deventer. We hebben besloten om alle sponsoropbrengsten te verdelen onder de uitgezonden ECM-zendelingen door de 3GK Deventer. (Fonds Cloo, Kampjes, van As en Kooiman). Ik hoop dat u ons werk zou willen ondersteunen door het 3GK stepteam te sponsoren. 

Uw online sponsoring voor de ECM StepRace