ECM StepRace
3 oktober 2020
geannuleerd

Met pijn in ons hart hebben we de vijftiende ECM StepRace op 3 oktober moeten annuleren. Lees op onze website meer over het besluit. Wilt u het doel waar deze stepper voor zou steppen toch ondersteunen met een gift? Dan kunt u alsnog onderstaand formulier gebruiken. We waarderen uw betrokkenheid zeer!

Dank dat u Stephan Marsman wilt sponsoren voor de ECM Steprace.

Stephan stept voor het werk van de familie Laan in Maastricht.

Stepper marsman.jpgIk ken Matthijs en Simone Laan al vanaf dat ze in Nederland hebben gewoond. Vervolgens zijn ze naar Zambia verhuisd, waar ze mooi werk hebben mogen verrichten. Nu zijn ze bezig met de volgende uitdaging: pionierswerk voor de kerk in Maastricht. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Amersfoort zijn er namelijk daar nog heel veel mensen die Jezus nog niet kennen.

Ik ben zelf alleen niet zo goed in steppen, dus ik ga kilometers maken op mijn wielrenfiets. Ik ben van plan om 6 uur ’s ochtends te vertrekken vanuit Amersfoort, waarna ik vanaf daar naar het parcours in Deventer fiets. Dit is ongeveer +/- 100 km. Daarna maar ik nog 2-3 rondjes van 50-75km vanaf het parcours. In totaal hoop ik 10 uur achter elkaar te fietsen, en daarbij wil ik 250 kilometers afleggen!

Ik hoop dat het lukt, en ga zo hard mogelijk mijn best doen!

Uw online sponsoring voor de ECM StepRace

Wilt u toch liever een andere stepper sponsoren
klik dan hier voor de deelnemende steppers