Dave Allen

Mijn interesse in ECM begon meer dan dertig jaar geleden door een vriendschap met David en Grace Clark. Op het moment dat David de directeur van ECM in Groot Brittannië was, begon zich mijn interesse in het werk van ECM en de missie in heel Europa te ontwikkelen. In de loop der jaren hebben we het voorrecht gehad om ons huis te delen met een aantal ECM zendingswerkers en hebben we onderdeel mogen uitmaken van een gebedsgroep en ECM-conferenties bij mogen wonen.

In 2002 werd ik uitgenodigd om bestuurslid te worden van ECM-Groot Brittannië en ik werd benoemd tot voorzitter in 2007. Op de ECM Biennal conferentie van 2012 werd ik gevraagd om mij bij het internationale ECM-bestuur aan te sluiten.

Ik werd een christen in mijn late tienerjaren en mijn interesse in de missie groeide omdat ik aangemoedigd werd om zendingswerkers te ondersteunen. Ik ontmoette Liz terwijl zij bezig was met haar opleiding tot verloskundige in Birmingham en we trouwden in 1975. We gingen in Sutton Coldfield wonen waar we in 1982 lid werden van de Sutton Coldfield Baptistengemeente. We hebben verschillende rollen binnen de kerkgemeenschap op ons genomen, maar ons hart heeft altijd bij de missie gelegen.

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt voor Jaguar Land Rover in verschillende functies. Momenteel werk ik in Advance Manufacturing Engineering als een projectmanager. We hebben een volwassen zoon die werkt in 'business development'. Liz is twee jaar geleden met pensioen gegaan en werkt sinds kort voor ECM als vrijwilliger.

Ik geniet in mijn vrije tijd enorm van het wandelen in het Lake District, van het bewerken van hout en het bijwonen van oude auto- en vrachtwagenshows.

Functie
Bestuurslid ECM International
Land van oorsprong
Groot Brittanniƫ

Met ECM sinds 2002