ECM-StepRace
13 oktober 2018

Ben jij een stepper voor de Schepper?

Geef je snel op!  (uiterlijk 1 oktober) 

De race
We starten vanaf de stepbasis Basisschool de Zonnewijzer in Diepenveen. Hier moet je uiterlijk om 9.00 uur aanwezig zijn! Je meld je dan aan, er is een welkomstwoord, instructies en een warming up en dan vertrekken we iets voor 10.00 uur, We steppen een nieuwe route. Dichtbij de stepbasis blijven en elke 5 km kunnen bijtanken? Dan step je alleen de eerste lus. Meer afwisseling en meer zien van de mooie omgeving? Dan step je het hele 8-je. Op het kruispunt van de twee lussen kom je het rustpunt tegen, waar crew-leden je een drankje of een hapje aanbieden en je met goede moed je route kunt vervolgen. Iedereen kan vanaf de starttijd, 10.00u (maar let op: 9.00 uur aanwezig zijn!) tot de finishtijd, uiterlijk 16.30 uur, zoveel mogelijk rondes rijden in een eigen gekozen tempo. Voor iemand met een gemiddelde conditie zijn 5 à 6 rondes goed haalbaar. Tenzij je dit aangeeft, wordt er een step voor je gereserveerd.

Samen
Elk individu is welkom, maar het is leuk om met een heel team te komen. Denk aan steppers, fietsers, hardlopers, maar ook aan helpers, oftewel crew-leden. Kijk eens in je kerk of in je vriendenkring wie er mee zou kunnen en willen doen! Ook aanmoedigers zijn welkom.

Hulpmiddelen
Als stepper sta je er natuurlijk niet alleen voor; er zijn allerlei hulpmiddelen die jou ondersteunen om de StepRace tot een fantastische ervaring te laten worden. Download / print / bekijk ze hier!

Nog vragen die niet beantwoord zijn in deze mail? Stuur dan een berichtje naar: ecmsteprace@ecmi.org

Succes en tot 13 oktober!