Georgiƫ

Oppervlakte:
69700 km2
Inwoners:
4219191
Hoofdstad:
Tbilisi

Zendingswerk
ECM is momenteel niet werkzaam in dit land.

ECM verlangt...
Ook Georgië heeft het Evangelie nodig. Als u zich betrokken voelt bij dit land en geïnteresseerd bent om Gods goede nieuws op deze specifieke plek te verspreiden, nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met het ECM-kantoor in Deventer. ECM wil gemeenten stichten in heel Europa, geen land uitgezonderd.

Religies

Christelijk
79%
Moslim
11%
Niet-religieus
10%
Joods
0.25%

Christenen

Orthodox
76%
Katholiek
0.95%
Protestantisme
0.52%

Feiten

Economie
Vruchtbare grond en een goed klimaat voor fruit, thee, katoen, wijn en toerisme, maar de industrie en dienstensector zijn gelijk aan het landbouwpercentage van het Bruto Nationaal Produkt. Belastingherziening, anticorruptie maatregelen en een aantal privatiseringen hebben Georgië een internationale voorkeur opgeleverd; er is veel vooruitgang geboekt sinds de “rose revolutie” van 2003. Mogelijkheden voor hydro-electrische energie blijven veelbelovend evenals de mogelijkheid van exploitatie van Georgiës strategische ligging langs een oude zijde route voor Europees-Aziatisch vervoer van goederen, olie en gas.

The statistics are meant to give an impression, not to stigmatise. Statistics taken from "Operation World, 7th edition, 2010", see also www.operationworld.org

Schakel JavaScript in om de kaart weer te geven

Er zijn geen vacatures beschreven voor dit land. Mocht u visie voor dit land hebben, neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is!