Verhalen uit Europa

Overzicht verhalen

 1. Kopie van Black And Yellow Full Photo Job Vacancy Instagram Post (1).png

  Hart van Osdorp zoekt teamleden!

  2 mei 2024 - door Kees van der Wilden

  Amsterdam-Osdorp is een groene tuinstad in Amsterdam. Hier wordt enthousiast samengewerkt aan een mooi en leefbaar stadsleven in een interculturele en veelal kwetsbare wijk met zo’n 40.000 inwoners.

  Hart van Osdorp is een buurtkerk met hart voor Osdorp. Hart van Osdorp wil zich sterk maken voor elkaar en sterk voor de buurt. We runnen samen met partners en buurtbewoners een buurthuis in de buurt. Daarnaast is Hart van Osdorp een buurtkerk: interculturele diensten, discipelschap, familie zijn, uitnodigend en meer. Hart van Osdorp noemt zich graag een ‘familie van Jezus’, omdat wij het leven met en de zorg voor elkaar als een familie willen uitleven en daarvan willen genieten. Wij zijn een open buurtkerk waarin alle mensen -van alle rangen, standen, (seksuele) voorkeuren, kleuren en achtergronden- hartelijk welkom zijn.

  Hart van Osdorp is op zoek naar meerdere teamleden om samen met de bewoners buurtkerk te zijn en een bijdrage te leveren aan het welzijn van de buurt.

  lees verder

 2. 06.jpg

  Wij zijn de hoop voor de wereld!

  15 november 2022 - door Kees van der Wilden

  Door de komst van Jezus ontvangen we een vorm van genade waar we misschien niet zo vaak bij stilstaan. Dat wordt duidelijk als we in het Johannes-evangelie de toegevoegde waarde lezen die ons ten deel valt. In Johannes 1:8 lezen we over Johannes de Doper: “Hij was niet zelf het licht, maar hij was er om te getuigen van het licht.” Hij had de opdracht te getuigen van het ware licht dat komt. 

  lees verder