Pionier in gemeenteontwikkeling voor West- en Zuidoost-Ierland

Type:
Lange termijn
Locatie:
West- (Claremorris) en Zuidoost-Ierland

Duur:
2-5 years

Heb je een hart voor mensen en wil je een ieder echt graag tot geloof zien komen? Durf je de uitdaging aan te gaan om ergens anders helemaal opnieuw te beginnen? Ben je bereid om jouw gaven en talenten in te zetten als onderdeel van een team dat het Evangelie verspreid? Zo ja, dan ben jij misschien één van de personen die we zoeken.

We zijn op zoek naar singles of een echtpaar die willen pionieren op het gebied van gemeentestichting in Claremorris. In essentie betekent dit dat je deel bent van een team dat probeert relaties op te bouwen waarin het Evangelie kan worden gedeeld.

Omschrijving
In het westen van het Ierland zijn we op zoek naar mensen; daar wordt samengewerkt met Calvary Mission (www.calvarymission.ie) die al meer dan twintig jaar ervaring hebben. Het werk van de gemeente verspreid zich over de graafschappen Mayo, Galway, Roscommon en Longford. De mogelijke activiteiten van deze bediening omvatten onder meer kinder- en jeugdwerk, muziek, prediking, discipelschap en evangelisatie. De cultuur is overwegend katholiek maar mensen weten zeer weinig van de Bijbel. Er is dus een geweldige mogelijkheid om Bijbelse waarheiden te vertalen in alledaagse situaties. Als je een authentiek christelijk leven wilt delen, betekent dit ook dat je part-time kan werken. Voor hen die in dienstverband kunnen werken in loondienst zou dit een meerwaarde kunnen zijn om uit te reiken naar de mensen daar. 

Welke kwaliteiten vragen we:

 • Je hebt een hart voor mensen en wil hen echt graag tot geloof zien komen
 • Je hebt de vaardigheid om te prediken en te onderwijzen en hebt relevante training daartoe gevolgd. Het is wenselijk dat nieuwe teamleden deze training al hebben gevolgd, maar err zijn ook mogelijkheden om traningen te volgen via Calvary Mission. 
 • Je bent bereid om in een team te werken met verschillende msnen en jouw talenten in te zetten om samen te werken.
 • Je bent bereid en vaardig om je de Ierse cultuur eigen te maken.
 • Je bent volhardend en geduldig.

 Tijdsduur: minimaal 2 jaar

Onderstaand formulier is te gebruiken om meer informatie over een specifieke vacature te ontvangen (als je hebt doorgeklikt vanaf een specifieke vacature is het vacaturenummer al ingevuld) of je interesse in zendingswerk bij ECM kenbaar te maken, zonder dat je al een specifieke vacature op het oog hebt.

Houd bij het invullen rekening met het volgende:

 • ECM Nederland kan alleen sollicitaties aannemen van mensen die woonachtig zijn in Nederland. Woon je in een ander land, bekijk dan in ons overzicht van ECM-kantoren of er in jouw land een ECM-kantoor of een lokale ECM-partner gevestigd is. ECM heeft geen kantoren in Azië en Afrika.
 • ECM biedt zorgvuldige begeleiding en toerusting voor, tijdens en bij de afronding van een bediening, maar geschikte kandidaten zijn zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van een achterban die hun bediening financieel steunt. Uiteraard helpt ECM wel actief bij de fondsenwerving.
dhr., mevr, familie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Indien u samen plannen hebt, ontvangen we graag van beide partners een formulier.
Geef hier in het kort uw relevante werkervaring aan, inclusief de jaartallen. U mag in plaats van dit en het volgende veld ook (direct) uw CV mailen naar ecmnederland@ecmi.org.
Geef hier in het kort aan wat voor opleiding(en) u afgerond hebt, inclusief de jaartallen.
Geef hier indien van toepassing kort aan wat uw ervaring is in christelijk werk.
U kunt meerdere opties aanvinken.
Deze datum is een schatting. Laat dit veld open als u hier nog geen idee van hebt.
Mocht u op een specifieke vacature reageren, dan staat de vacature bovenin ingevuld. Zo niet vermeld deze daar dan.
Noem eventuele land(en) of gebied(en) waar u aan denkt.

* Veel dank voor uw betrokkenheid bij de missie van ECM. ECM hanteert strikte regels ter bescherming van de privacy van mensen zoals u die met ons in contact staan en via formulieren of anderszins hun contactgegevens met ons hebben gedeeld. Daarvoor hebben wij in overeenstemming met de nieuwe Europese GDPR regelgeving een Privacy Statement opgesteld. 

 • ECM Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht
 • ECM Nederland verstrekt uw gegevens niet aan derden, zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
 • ECM Nederland kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over de voortgang van haar missie in Europa, maar niet zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven.
 • Klik hier voor het volledige ECM Privacy Statement