Colin & Alison Holmes

Onze wens is om gelovigen te zien die iedere dag op zo'n manier leven dat ze op Jezus lijken en Hem aantrekkelijk maken voor anderen

"Gelovigen zien die meer dan naar andere dingen een honger naar God hebben en die de moed hebben partij voor Hem te trekken en Hem te blijven volgen, zelfs wanneer zij moeilijke tijden doormaken. Dat is ons streven.

Sommige mensen die geïnteresseerd zijn, willen meer weten over wat de Bijbel leert. Of ze houden ervan om te studeren en uit de Bijbel dié gedeelten te halen die hen ‘aan het denken zetten.’ En er zijn erbij die worden aangetrokken door de liefde en acceptatie van mensen die God volgen en Hem de eerste plaats in hun leven geven. Maar eerlijk gezegd zijn er niet veel mensen die interesse hebben in Jezus - of zij houden hun gevoelens over hoe zij God zien goed verborgen.

Mensen hunkeren naar talloze dingen, ook positieve zaken, maar tóch dingen waarvan er doorgaans niet één bij zit die hun behoefte aan Hem blootlegt. Onze wens is dan ook om gelovigen te zien die iedere dag op zo'n manier leven dat ze op Jezus lijken en Hem aantrekkelijker maken voor anderen.

Onze taak is het helpen van allerlei mensen om in hun geloof te groeien, door bijbelonderwijs, door middel van gesprekken in de kerk, de jeugdgroep, de kinderclub, bijbelstudies en het stimuleren van anderen bij meerdere kopjes thee of koffie. We willen het Evangelie delen met hen die meer willen weten over Jezus, zodat mensen Hem gaan leren kennen. Zodat ze worden opgebouwd in Hem en tezamen komen met anderen in de kerkgemeente. We proberen ook om een positieve impact op onze gemeenschap te hebben door vrijwilligerswerk. Colin werkt daarnaast nog parttime als apotheker."

Functie
Zendingswerkers
Land van oorsprong
Ierland

With ECM since 2010