Klaas & Eline Rozema

Jezus Christus is het grootste geschenk dat er bestaat!

Austria_GermnayDeutsch

Klaas en Eline Rozema willen Tirolers bereiken met het Evangelie. Klaas is als missionair predikant verbonden aan de Freie Evangelikale Gemeinde in Innsbruck. Eline weet zich door haar huwelijk met Klaas ook geroepen naar Oostenrijk. Ze wil in de eerste plaats Klaas steunen bij zijn roeping en daarnaast ontdekken hoe God haar in Innsbruck wil gebruiken.

Innsbruck is een mooie stad in een sprookjesachtig berglandschap. Er is veel te doen op het gebied van sport, vakantie, cultuur, onderwijs en ook op het gebied van het kerkelijke leven. Maar de meeste mensen kennen Jezus Christus niet echt. Overal mogen dan kerken, kapellen en crucifixen staan, maar bijna niemand kent en gelooft het Evangelie. Klaas en Eline willen aan Gods roepstem gehoor geven en het goede nieuws ook in Innsbruck laten klinken.

Als missionair predikant zal Klaas in zijn missie nauw samenwerken met de FEG. Hij wil preken en Bijbelstudies en cursussen aanbieden. Straatevangelisatie is ook een deel van zijn bediening. "Ik wil graag in contact komen met mensen die Jezus nog niet navolgen en proberen met hen een relatie op te bouwen. In de afgelopen jaren heb ik een paar Tirolers tot geloof in Jezus zien komen en ik hoop dat er nog vele mogen volgen!"

Eline zal hem hierbij steunen en wil zichzelf daarbij graag gastvrij en dienstbaar opstellen. "Als Klaas en ik straks een eigen huis hebben, zou ik willen dat de deur altijd open kan of de tafel altijd extra gedekt kan worden wanneer mensen dat nodig hebben. Zeker kinderen zal ik hierbij nooit over het hoofd willen zien. In mijn leven heb ik altijd al van betekenis willen zijn voor kinderen en in Innsbruck wil ik ook mijn hart en huis geopend hebben voor kinderen die dat verlangen of nodig hebben. Ik verwacht Gods leiding daarin."

Wilt u Klaas en Eline steunen in hun missie? Meld u via de button op deze pagina aan voor hun nieuwsbrief en word donateur!

Functie
Zendingswerkers
Land van oorsprong
Nederland

Bij ECM sinds 2021