Erwin & Almut Buschlen

Het raakt ons om het lijden, de pijn en de strijd om het overleven te zien in veel gezinnen. De mensen om ons heen verlangen naar gezondheid en welzijn. Het is ons innige verlangen dat zij Jezus Christus leren kennen en Hem gaan liefhebben. Om vanuit die toewijding genezing te mogen gaan ervaren. Maar ook herstel en transformatie voor hun hele leven, zodat zij een zegen voor anderen kunnen en mogen zijn.

Almut en Erwin Büschlen wonen sinds 2004 in Montichiari
Gedurende zes jaar verrichtten ze pastoraal werk in de "Chiesa Evangelica" (evangelische kerk) in Desenzano www.evangelicidesenzano.org. Momenteel zijn zij bezig christelijke celgroepen te ontwikkelen in Montichiari, een klein stadje in de omgeving. Zij doen dit door middel van Bijbelstudie en het opbouwen van relaties door middel van bijvoorbeeld creatieve evenementen.

Verder helpt Erwin in de kerk van Desenzano met prediking en aanbidding. Hij doet e-coaching en correcties voor een online Bijbelcursus. Almut werkt als vrijwilligster voor een liefdadigheidsinstelling die betrokken is bij zorg voor kinderen die in een kinderziekenhuis opgenomen zijn. Ze is lid van de ECM adviesgroep en Membercare (zorg voor zendingswerkers) facilitator.

Functie
Zendingswerkers
Land van oorsprong
Duitsland

Met DMG/ECM sinds 1989