Claudia Vink

We horen prachtige verhalen uit Aziƫ en Afrika van de grote dingen die God daar doet. Maar God is niet alleen een God van wonderen ver weg maar ook van wonderen dichtbij. Mijn verlangen is dat steeds meer christenen in Europa zullen ontdekken wat God door hen heen wil doen. Ik geloof dat er dichtbij dan ook grote dingen gaan gebeuren en mensenlevens veranderd en gered zullen worden.

In het dagelijks leven geeft Claudia leiding aan twee ondernemingen in de meubelbranche, een familiebedrijf.

Claudia is getrouwd met Christiaan en moeder van vier jongens. Ze wonen in Goor en zijn actief binnen hun gemeente, vooral het jeugdwerk heeft hun hart.

"Ik raakte betrokken bij ECM toen ik als tiener in Oostenrijk was. Mijn Oostenrijkse oma was een zendingswerker in Karinthië en een bevriend gezin (Eimert en Annette Fikse) verhuisde naar Oostenrijk om daar eveneens als zendingswerkers aan de slag te gaan. Twee zomers hebben mijn man en ik met de familie Fikse en Jacqueline Stolk op een camping in een christelijk animatieteam gewerkt."

"Een aantal jaar later droeg Eimert Fikse me voor als bestuurslid ECM Nederland. Het is niet makkelijk, maar wel mooi om op deze manier bij het werk van ECM betrokken te zijn. Om prachtige mensen te leren kennen en van dichtbij een onderdeel van Gods werk in Europa mee te maken."

In september 2020 nam Claudia afscheid van het bestuur van ECM Nederland. Ze maakt nog wel deel uit van het internationale ECM-bestuur.

Functie
Bestuurslid ECM International
Land van oorsprong
Nederland

With ECM since 2008