Claudia Vink

We horen prachtige verhalen uit Aziƫ en Afrika van de grote dingen die God daar doet. Maar God is niet alleen een God van wonderen ver weg maar ook van wonderen dichtbij. Mijn verlangen is dat steeds meer christenen in Europa zullen ontdekken wat God door hen heen wil doen. Ik geloof dat er dichtbij dan ook grote dingen gaan gebeuren en mensenlevens veranderd en gered zullen worden.

Claudia is getrouwd met Christiaan en moeder van vier jongens. Ze wonen in Goor. Na jarenlang een eigen onderneming in de meubelbranche te hebben gehad heeft ze enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar de jeugdzorg.

"Ik raakte betrokken bij ECM toen ik als tiener in Oostenrijk was. Mijn Oostenrijkse oma was een zendingswerker in Karinthië en een bevriend gezin (Eimert en Annette Fikse) verhuisde naar Oostenrijk om daar eveneens als zendingswerkers aan de slag te gaan. Twee zomers hebben mijn man en ik met een internationaal team en onder andere familie Fikse op een camping in een christelijk animatieteam gewerkt."

"Een aantal jaar later droeg Eimert Fikse me voor als bestuurslid ECM Nederland. Het is niet makkelijk, maar wel mooi om op deze manier bij het werk van ECM betrokken te zijn. Om prachtige mensen te leren kennen en van dichtbij een onderdeel van Gods werk in Europa mee te maken."

Claudia is voorzitter van het bestuur van ECM Nederland. Ze maakt daarnaast ook deel uit van het internationale ECM-bestuur.

Functie
Bestuurslid ECM Nederland en Internationaal
Land van oorsprong
Nederland

With ECM since 2008