Frank & Angelika Bosch

Frank en Angelika Bosch woonden en werkten 20 jaar in de hoofdstad Zagreb. In 2020 verhuisden ze naar het schiereiland Istrië, vlakbij de Sloveense en Italiaanse grenzen. Ze wonen in Umag aan de kust, waar ze ook een vakantieappartement verhuren. Angelika is de coördinator van de interconfessionele en niet-confessionele vrouwenontbijtbijeenkomsten in Kroatië. Ze ondersteunt groepen die in Kroatië en andere landen van het voormalige Joegoslavië ontbijtbijeenkomsten willen starten.

Frank ondersteunt de kerken in Kroatië bij activiteiten met kinderen als muzikant en clown. Hij heeft vrolijke en mooie spirituele kinderliedjes geschreven, maar ook liedjes voor iedereen. Veel liedjes zijn Bijbelverzen op muziek gezet. Als muzikale clown bezoekt hij en biedt hij steun aan verschillende voorzieningen voor kinderen, ouderen en mensen met speciale behoeften. Hij geeft hen een paar vrolijke uren, laat ze lachen en dromen en vertelt hen over Gods liefde in Jezus Christus. Sinds de coronapandemie maken we mooie muziekvideo's met Franks Kroatische liedjes. Verschillende van de video's zijn nu ook beschikbaar met Duitse liedjes. We werken eraan om enkele van de muziekvideo's uit te brengen met de liedjes in het Italiaans en Engels.

Frank blijft samen met Kroatische christenen de Roma-kinderen ondersteunen, maar nu voornamelijk door middel van kampen tijdens de schoolvakanties.

Functie
Co workers
Land van oorsprong
Duitsland

Met ECM sinds 2000