Sebastian & Glorija Forjan

Patrik, Samuel, Izak

We willen graag zien dat mensen tot God terug keren en een waarheidsgetrouwe relatie met Hem aangaan, zodat zij hierin met elkaar een levende gemeente vormen die de samenleving transformeert.

Dat economische vooruitgang niet altijd echt vooruitgang betekent, bewijst het land Slovenië, dat grenst aan Oostenrijk, Italië, Kroatië en Hongarije. Het land heeft naast prachtige landschappen helaas ook het hoogste percentage zelfdodingen van Europa, en een hoog percentage alcoholverslaafden.

'Wanneer je ziet hoe kinderen en hun ouders in wanorde leven, dan kun je dat gewoon niet negeren, met name omdat je weet wie kan helpen bij het op orde krijgen van hun levens.

Het breekt mijn hart wanneer ik kijk en luister naar mensen die verkeerde keuzes maken en naar leugens luisteren. Wanneer zij de keus maken voor God en zijn discipel worden, is het zo'n grote vreugde om te zien hoe ze pal onder jouw ogen vernieuwd en hersteld worden. De mensen in onze stad verlangen vaak naar allerlei consumptiegoederen, omdat zij in de veronderstelling verkeren dat dit hun vreugde en bevrediging zal brengen. Uiteindelijk worden ze hierin teleurgesteld.

Soms staan ze open voor 'nieuwe' religieuze zaken, maar na een tijdje voldoet dat ook niet meer en blijven ze met een innerlijke leegte achter. Als zij hun hart willen openstellen voor een liefhebbende God en Vader, vangt het grote avontuur met Hem aan. En dat is iedere seconde van ons werk hier waard.'

Functie
Partners in Ministry
Land van oorsprong
Sloveniƫ

Met ECM sinds 2005