Susanne Stoehr

Het raakt me wanneer ik mensen zie worstelen in hun dagelijkse leven. Vooral vrouwen, die vaak werken en tegelijk hun best doen om zo perfect mogelijk voor het huis en hun familie te zorgen. Voor Jezus hebben ze geen oog. De mensen in mijn omgeving verlangen naar betere arbeidsomstandigheden, meer tijd met hun families en een rooskleuriger financiƫle situatie. Ik merk dit aan de manier waarop zij praten. Het is mijn diepste wens dat ze oprechte interesse in Jezus krijgen, meer dan oppervlakkig religieus gedrag. Het lijkt erop dat de kernwaarden en de boodschap van het Evangelie hen niet echt raken...

Susanne Stoehr woont sinds 1997 in dezelfde flat in Macherio. De eerste zes jaren nam ze deel aan het radio-evangelisatiewerk van CRC en was ze betrokken bij het gemeentestichtingsteam in de regio, dat nu niet langer deel uitmaakt van ECM.

Sinds 2005 gebruikt Susanne haar artistieke gaven. Ze maakt deel uit van een kunstenaarsgroep in de regio en probeert onder hen, en door exposities, het Evangelie te verspreiden. Ze heeft sinds vier jaar een atelier naar de principes van kunstenaar ARNO STERN en ze probeert het Evangelie te brengen via de contacten die God dagelijks op haar pad brengt.

Functie
Zendingswerkers
Land van oorsprong
Duitsland

Met DMG/ECM sinds 1997