ECM-StepRace
13 oktober 2018

Ben jij een stepper voor de Schepper?

Draag je Europa een warm hart toe? Dan is de vraag niet óf, maar hóe je bijdraagt aan de StepRace!

Voor het dertiende jaar op rij stappen tientallen mensen op zaterdag 13 oktober 2018 op de step om geld in te zamelen voor het ECM-werk. De ECM-StepRace is een evenement waar je bij móet zijn! Niet alleen omdat het ontzettend leuk is, maar vooral omdat ieders bijdrage heel hard nodig is om de mooie projecten overal in Europa mogelijk te maken! Zo hebben we afgelopen jaar met elkaar maar liefst €12.900,- bijeen gestept!

De deelnemers steppen zo veel mogelijk kilometers waar ze zich voor laten sponsoren. De steppers kiezen zelf hun ECM-zendingswerker/-doel.  Zo steppen TFT-leden voor hun zendingswerker, het kantoorteam voor haar eigen salariskosten en mensen die ECM een warm hart toedragen voor het algemene fonds. De basispost is in Deventer waarvandaan een prachtige route wordt uitgezet.

Steppen is leuk en voor iedereen met een beetje conditie prima haalbaar! Je stept op je eigen tempo en bepaalt zelf het aantal kilometers. Ook als steppen niet iets voor je is, hebben we je hard nodig! Je kunt de ronde(s) ook fietsen, (hard)lopen, rolstoelen of bedenk zelf maar wat.
Verder zoeken we gastvrouwen en -heren, aanmoedigers, mensen die het rustpunt willen bemannen, langs de route willen rijden en mensen die foto's/video's willen maken. En natuurlijk mensen die willen sponsoren!

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en om je op te geven.

Bekijk hier een foto-impressie van de StepRace van afgelopen jaar: Bekijk hier de foto's.

         

 

Met dank aan onze sponsor Start & Finish: Theoriecursus in 1 dag.

 

Ook bedrijfssponsor worden? Mail ons! ecmsteprace@ecmi.org


Om onze steppers op zaterdag 13 oktober 2018 op de voet te volgen ‘like’ je onze StepRace-pagina op Facebook. U ziet in uw Facebookoverzicht dan leuke nieuwsfeitjes en foto's die – vooral op de dag zelf – geplaatst worden. Zo weet u als eerste hoe bezweet ‘uw’ stepper eruit ziet en welk bedrag is opgehaald!