ECM StepRace
7 oktober 2023

StepRace Logo  transp 2023

Het uitdagende en sportieve sponsorevenement!

StepRace
Voor de achttiende keer wordt dit evenement door ECM georganiseerd en dit jaar is wederom basisschool De Zonnewijzer  in Diepenveen onze gastvrije stepbasis. Vanuit deze locatie step je direct de prachtige natuur in! We zetten een mooie route uit van twee lussen van elk 10 kilometer, waarbij je steeds kunt kiezen welke lus je pakt. Halverwege is er een rustpunt waar je kunt ´bijtanken´. Promotie, publiciteit en professionele steps worden door ons centraal geregeld. Dus ... step mee, zoek andere steppers en natuurlijk sponsors! Enthousiast geworden? Vergeet niet om je op te geven. Naast steppen, is de route ook geschikt om hard te lopen of te fietsen, net wat het beste bij je past!

MonsterTocht 
Voor degene die een ultieme uitdaging zoeken, organiseren we dit jaar een zogeheten 'MonsterTocht'.
Step zo'n 100 kilometer vanuit een plaats in Nederland (nog nader te bepalen) en finish in Diepenveen gezamenlijk met de andere steppers. Er zijn wel voorwaarden verbonden om hieraan mee te kunnen doen. Voor info en opgave klik hier. 

StepCrew
Naast sportievelingen zoeken we mensen die mee willen helpen in onze StepCrew; dat kan voor de hele dag, maar ook voor een dagdeel. Zo zoeken we gastvrouwen en -heren, masseurs, mensen die het rustpunt willen bemannen, langs de route willen rijden en mensen die foto's/video's willen maken. Ook als je er niet op de dag zelf kan zijn, maar wel heerlijke soep kan bereiden, zijn we op zoek naar jou! Heb je interesse? Voor meer info en opgave klik hier!

Informatieochtend
Speciaal voor leden van TFT's en zendende kerken is er een programma tijdens de ochtend. Ook andere belangstellenden in het werk van ECM zijn hierbij van harte welkom. Na het gezamenlijk aanmoedigen van de steppers tijdens de warming-up en het uitzwaaien bij de start, zal er een workshop worden verzorgd door Peter Wierenga, de directeur van ECM Nederland. Er zal ruimte zijn voor ontmoeting met elkaar en het uitwisselen van ervaringen. Dit allemaal met als doel om de verbinding tussen de zendende kerk, het TFT, de zendingswerker en ECM te versterken, om elkaar tot zegen te kunnen zijn. Graag opgeven via dit formulier.

Check en like onze Facebookpagina voor updates etc.

Collecte voor de steprace

Met dank aan onze sponsor Veluwe Actief Oversteegen

 2022-veluwe-actief-posbank-logo

Ook bedrijfssponsor worden? Mail ons! ecmsteprace@ecmi.org