ECM StepRace
8 oktober 2022

Het uitdagende en sportieve sponsorevenement van ECM!

We gaan er weer voor! Op zaterdag 8 oktober a.s. hopen we er weer op los te sporten! De ECM StepRace is een sponsorevenement waar je bij móet zijn. Niet alleen omdat het ontzettend leuk is, maar vooral omdat ieders bijdrage heel hard nodig is om de mooie zendingsprojecten overal in Europa mogelijk te maken! Vorig jaar stepten meer dan 30 steppers ruim 1.670 kilometer en is er een geweldig bedrag bij elkaar gestept. 

StepRace
Voor de zeventiende keer wordt dit evenement door ECM georganiseerd en dit jaar is wederom basisschool De Zonnewijzer  in Diepenveen onze gastvrije stepbasis. Vanuit deze locatie step je direct de prachtige natuur in! We zetten een mooie route uit van twee lussen van elk 10 kilometer, waarbij je steeds kunt kiezen welke lus je pakt. Halverwege is er een rustpunt waar je kunt ´bijtanken´. Promotie, publiciteit en professionele steps worden door ons centraal geregeld. Dus ... step mee, zoek andere steppers en natuurlijk sponsors! Enthousiast geworden? Vergeet niet om je op te geven. Naast steppen, is de route ook geschikt om hard te lopen of te fietsen, net wat het beste bij je past!

StepCrew
Naast sportievelingen zoeken we mensen die mee willen helpen in onze StepCrew; dat kan voor de hele dag, maar ook voor een dagdeel. Zo zoeken we gastvrouwen en -heren, masseurs, mensen die het rustpunt willen bemannen, langs de route willen rijden en mensen die foto's/video's willen maken. Ook als je er niet op de dag zelf kan zijn, maar wel heerlijke soep kan bereiden, zijn we op zoek naar jou! Heb je interesse? Voor meer info en opgave klik hier!

Check en like onze Facebookpagina voor updates etc.