ECM-StepRace
12 oktober 2018

Ben jij een stepper voor de Schepper?

StepRace 2018: (hart)verwarmend

Zaterdag 13 oktober verzamelden de ruim dertig steppers zich om 9.00u op het al zonovergoten schoolplein van De Zonnewijzer in Diepenveen. Het was een vroegertje, zeker voor wie die ochtend uit Assen, Lelystad of zelfs Maastricht naar de rand van Deventer was afgereisd. Na een warm welkom, wat uitleg, stepinstructies en een warming up markeerde ECM-werker Matthijs Laan met de luchthoorn de start van de StepRace 2018.

Eerst wat onwennig, later met zwierende benen stepten de deelnemers afwisselend over paden, door bossen en langs heide. De steppers konden steeds kiezen tussen twee prachtige lussen van elk tien kilometer. Waar de lussen elkaar kruisden, kon op een rustpunt wat gegeten en gedronken worden en na nog een aanmoediging én natuurlijk een gaatje erbij in de nekhanger als bewijs van de gestepte ronde, ging men moedig voorwaarts. 

De buitentemperatuur steeg maar liefst tot 26 graden, om over de lichaamstemperatuur van de sportievelingen maar niet te spreken. Maar ja, met alle sponsortoezeggingen in gedachten knal je natuurlijk gewoon door! Ronde na ronde, van een frisse start totdat de kramp je in de kuiten schiet. De meesten legden de rondes steppend af, sommigen lopend of fietsend. Van jong tot oud, van 7 tot 74 jaar! De StepRace doe je samen, vooruitgestuwd door de aanmoediging van sponsors, medesteppers en StepCrew. Wat een hartverwarmende sfeer. En dus kwamen - met watervalletjes op de rug en al - de steppers rond 16u over de finishlijn. Moe maar voldaan. Om even later de opbrengst van de StepRace te horen....

€13.000!! 

En het bedrag loopt nog op, sponsoren kan nog steeds. Steppers, StepCrew, sponsors, bedankt!! En bovenal: God zij dank. Op naar 12 oktober 2019.

 

 

Met dank aan onze sponsor Start & Finish: Theoriecursus in 1 dag.

 

Ook bedrijfssponsor worden? Mail ons! ecmsteprace@ecmi.org


Om onze steppers op zaterdag 13 oktober 2018 op de voet te volgen ‘like’ je onze StepRace-pagina op Facebook. U ziet in uw Facebookoverzicht dan leuke nieuwsfeitjes en foto's die – vooral op de dag zelf – geplaatst worden. Zo weet u als eerste hoe bezweet ‘uw’ stepper eruit ziet en welk bedrag is opgehaald!