Er is een plek voor jou in EUROPA...

... Als je de liefde van Christus wilt helpen verspreiden, kan ECM je verder helpen!

Vrijwilligerswerk bij ECM

Help mee om ECM te promoten 
Er zijn regelmatig gelegenheiden waarbij ECM gepromoot wordt; denk aan een presentatie op een (bijbel)school of een zendingsevenement. Spreek jij mensen graag aan en wil jij wel eens meehelpen? Laat het ons weten, je kunt dan per keer aangeven of je kunt.

Zet je talenten in voor ons kantoorwerk
Regelmatig kunnen we ondersteuning gebruiken op gebied van administratie, DTP, het kantoor schoonmaken, in de organisatie van evenementen en meer. Er zijn mogelijkheden op 'oproepbasis', voor een of twee dagdelen per week op ons kantoor in Deventer, en vanuit huis, afhankelijk van wat je aan kunt bieden. Ook zijn we vaak op zoek naar mensen die onderzoeken willen uitvoeren, bijvoorbeeld als stage. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Versterk een thuisfrontteam
In Nederland zijn er 18 thuisfrontteams actief voor de Nederlandse zendingswerkers in het buitenland en voor de werkers op kantoor. Wil jij een bijdrage leveren in het inzichtelijk maken van financien, het onder de aandacht brengen van het werk in gemeentes of bijvoorbeeld in de communicatie met de achterban? Laat het ons weten, zodat wij met je kunnen kijken waar je zou passen in een van de thuisfrontteams.