Fonds crisis Oekraïne

Type:
Missionaire en sociale projecten
Plaats:
Lviv, Oekraïne
Ministry Type:
Children and YouthOutreach & evangelisatiePioneer Church PlantingStudent Ministry

De Russische invasie van Oekraïne heeft een crisis veroorzaakt die miljoenen mensen raakt. Onze harten gaan uit naar hen in hun lijden.

Paulus roept ons in Galaten op om, terwijl wij gelegenheid hebben, voor iedereen het goede te doen, vooral voor onze geloofsgenoten. We willen als ECM de gelegenheid bieden om de ECM-werkers in Oekraïne en hun projecten te ondersteunen. Er zijn drie manieren om te helpen.

1. Bid

Oekraïne heeft, meer dan alles, gebed nodig. Onze zendingswerkers in het land werken onder duizenden studenten, kinderen, wezen en families, en zijn eveneens betrokken bij verschillende kerkplantingen. Zij hebben allen ons gebed nodig. En bid niet alleen voor hen, maar deel de gebedspunten ook met familie, vrienden en gemeenteleden. Laten we onze werkers samen omringen met gebed!

2. Geef

Onze werkers hebben in deze crisis extra geld nodig.

  • In Lviv, in het westen van het land, worden tienduizenden vluchtelingen uit het oosten van het land verwacht. Ons team bereidt zich voor om deze mensen te helpen. Uw financiële steun kan deze hulpverlening mogelijk maken.
  • De inflatie die door de oorlog veroorzaakt wordt brengt ons team in een lastige situatie. We willen hen graag van extra ondersteuning voorzien.
  • We hebben voor het team in Lviv een satelliettelefoon aangeschaft, voor het geval andere communicatiemiddelen uitvallen. Het gebruik van de telefoon kost ongeveer 2,25 dollar per minuut. We willen deze kosten, en andere nooduitgaven waar het team in de toekomst voor gesteld kan worden, dekken. Helpt u mee?

Om het team te steunen, hebben we een 'Fonds crisis Oekraïne' ingericht. Klik hier om te doneren of gebruik de donatiebutton op deze pagina.

Met aftrek van de bankkosten gaan de giften volledig naar de zendingswerkers in Oekraïne. Zij gebruiken het geld voor bovengenoemde doelen. Geld dat overblijft wordt geïnvesteerd in de bediening van ECM in Oekraïne. Bij vragen kunt u contact opnemen met ECM Nederland.

3. Deel

Individueel kunnen we misschien niet veel doen, maar gezamenlijk kunnen we veel bereiken. Deel deze oproep met vrienden en gemeenteleden. God kan onze inspanningen vermenigvuldigen, op een grootschaliger manier dan we vaak zelf voor mogelijk houden.

ECM en het team en de kerken in Oekraïne danken u voor uw gebed en ondersteuning in deze moeilijke tijd. Bid alstublieft voor vrede in Oekraïne.