Steun onze zendingswerkers in Oekraïne!

UKRAINEDe crisis in Oekraïne heeft grote gevolgen voor de zendingswerkers van ECM die in het land actief zijn. ECM wil hen op alle mogelijke manieren ondersteunen in deze zware tijd. Helpt u mee om dit financieel mogelijk te maken? Doneer dan nu aan ons speciale 'Fonds crisis Oekraïne'.

Een team van ECM is werkzaam in Lviv, in het westen van het land. Naar verwachting zullen tienduizenden Oekraïense vluchtelingen daarnaartoe trekken. Uw steun helpt het ECM-team om hulp te bieden.

De oorlog heeft ook een grote impact op de persoonlijke leefsituatie van de zendingswerkers. Geef aan het fonds, zodat we de werkers alle member care en praktische hulp kunnen geven die ze nodig hebben.

U kunt uw donatie overmaken via
IBAN: NL02 INGB 0000 2549 97
tnv: Stichting ECM Nederland, Deventer 
ovv.: Fonds crisis Oekraïne

Of gebruik het formulier op deze pagina:

Uw online Donatie
Door te doneren gaat u akkoord dat ECM Nederland uw persoonsgegevens overeenkomstig het ECM Privacy Statement gebruikt.

* Veel dank voor uw betrokkenheid bij de missie van ECM. ECM hanteert strikte regels ter bescherming van de privacy van mensen zoals u, die met ons in contact staan en via formulieren of anderszins hun contactgegevens met ons hebben gedeeld. Daarvoor hebben wij in overeenstemming met de nieuwe Europese GDPR-regelgeving een privacystatement opgesteld. 

  • ECM Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht.
  • ECM Nederland verstrekt uw gegevens zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming niet aan derden, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
  • ECM Nederland kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over de voortgang van haar missie in Europa, maar niet zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven.
  • Klik hier voor het volledige privacystatement van ECM