ECM StepRace
8 oktober 2022

Wilt u de stepper per kilometer sponsoren, klik dan hier.

Gerben Kompagnie en gezinHeel veel dank dat u Gerben Kompagnie gaat sponsoren voor de ECM StepRace. Gerben is voornemens zoveel mogelijk kilometers te steppen voor zijn werk op het ECM Kantoor in Nederland.

Bij zendingswerk denkt men meestal aan 'veldwerk', maar achter de schermen gebeurt er ook ontzettend veel: kandidaten die begeleid worden, fondsenwerving, bidden, TFT-teams begeleiden, site beheer, Gods leiding zoeken in alles, relatiebeheer, etc. Met veel toewijding en passie werkt Gerben in een klein team aan dit alles vanuit Deventer.

Samen met de zendingswerkers op het veld staan we voor 'een ander Europa'. Ons gebed is dat nog veel mensen Gods buitensporige genade ontdekken, tot bekering komen en in levend geloof gaan wandelen. Hoe heerlijk is het om God in je leven te hebben, te weten dat je gered bent en mag uitzien naar een eeuwig leven met onze Heiland Jezus Christus.

Gerben is getrouwd met Kirsten en samen hebben ze drie kinderen Joran, Sanne en Lise.

Nogmaals hartelijk dank voor uw financiële ondersteuning. De sportieve inspanning van Gerben zal bijdragen aan het Goede Nieuws brengen in Europa!

Uw online sponsoring voor de ECM StepRace