Tjerk & Anneke van Dijk

Lydia, Eva, David

Veel mensen die wij kennen, zijn het zicht op de Herder kwijtgeraakt. Toch zijn ze nog wel op zoek naar iets diepers, naar onvoorwaardelijke liefde en betekenis. Ze zijn dorstig naar Jezus

Tjerk en Anneke van Dijk begonnen in 2007 hun werk als gemeentestichters in Maastricht. Vanuit de plaatselijke Gereformeerde Kerk vrijgemaakt zijn zij samen met een team uitgezonden om een eenvoudige kerk op te zetten in de wijk Wittevrouwenveld. In 2010 zijn ze verhuisd naar de wijk Blauwdorp om daar een eenvoudige missionaire gemeenschap op te bouwen door hun leven en het Evangelie met hun buren te delen.

Naast het gemeentestichtingswerk in Maastricht biedt Tjerk in Nederland training en coaching aan mensen die in hun eigen omgeving een eenvoudige missionaire gemeenschap op willen zetten. Anneke werkt als onderzoeker aan de Universiteit Maastricht.

Door het contact en de samenwerking met ECM-werker Roland Smith raakten Tjerk en Anneke betrokken bij ECM. In 2010 zijn ze onderdeel gaan uitmaken van de groep zendingswerkers ECM.

Functie
Gemeentestichters
Land van oorsprong
Nederland

Met ECM sinds 2010