Edward en Trix Landman

“Het heeft ons geraakt dat in dit mooie deel van ons land de mensen de kerk vaarwel hebben gezegd en veel kerken (bijna) leeg staan. Maar we geloven dat Gods Liefde blijvend uitgaat naar ieder mens en dat Hij verlangt naar een relatie met hen. We willen oplopen met mensen in het leven van alle dag, in woord en daad delen van ons geloof, vanuit het verlangen dat mensen Jezus leren kennen.”

Edward en Trix Landman hebben de afgelopen jaren door hun hobby wielrennen steeds meer liefde opgevat voor het Limburgse landschap en de Limburgse cultuur. Zij ervaarden een groot contrast met de bible belt, waar ze vandaan komen. In toenemende mate hebben ze een roeping ervaren om met hun gezin te gaan wonen in Limburg en daar missionair actief te zijn. Na een zoektocht, die begon in het Heuvelland, hebben ze uiteindelijk een huis gevonden in Maastricht, in de wijk Scharn. In de zomer van 2024 hopen zij hiernaartoe te verhuizen.

Zij sluiten zich aan bij een missionaire gemeenschap, die actief is in de wijken Scharn en Heer. Een missionaire gemeenschap is een open gemeenschap van buurtbewoners, waar iedereen welkom is. Door het organiseren van veelal kleinschalige activiteiten, bij hen thuis en in de buurt, ontstaan er relaties en kunnen buurtgenoten elkaar ontmoeten en op een ontspannen manier in gesprek zijn over geloof en zingeving. Zij hopen dat mensen zo in verbinding komen met elkaar en met God. Trix zal zich volledig richten op de gemeenschap. Edward behoudt zijn baan en zal zijn beschikbare tijd inzetten.

Functie
Kandidaat Missionair werkers
Land van oorsprong
Nederland

Met ECM sinds 2024