Proef! Maastricht

Type:
Missionaire gemeentestichting
Plaats:
Maastricht
Ministry Type:
Children and YouthMercy MinistriesOutreach & evangelisatie

Proef! is een community in de wijken Scharn en Heer van Maastricht. Het is in 2022 opgezet door Frederik en Eline en wordt sinds 2024 meegedragen door Trix en Edward. Er is nog ruimte voor uitbreiding van het team, dus voel je welkom!

Bij Proef! zetten we ons in om mensen met elkaar, de natuur en God te verbinden. Wij zien in onze omgeving veel gebrokenheid rondom deze thema’s en willen meebouwen aan Gods koninkrijk door te werken aan herstel. Zodat er weer verbindingen mogen ontstaan.

Concreet organiseren we eigenlijk heel veel, bijvoorbeeld: Buurt BBQ’s, helpen we met vergroenen door geveltuintjes aan te leggen en organiseren we laagdrempelige vieringen. Maar veel van wat we doen is gericht op persoonlijke relaties opbouwen en is niet te vangen in activiteiten. Daarbij willen we altijd mensen welkom heten in onze community en samen met anderen blijven ontdekken wie Jezus is.

Bij Proef! staan onze huizen open, gaan we de wijk in en werken we veel samen met de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils. Op deze manier willen we tastbaar en zichtbaar aanwezig zijn. En zo mensen iets van Jezus laten proeven. Proef je mee?